Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δίωξη στον Κώστα Τουλγαρίδη! Διότι δεν συνεμορφώθη…

Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και η τρομοκρατία δε θα περάσουν.

Μέρες χούντας θυμίζει η δίωξη του συναδέλφου Κώστα Τουλγαρίδη, μέλους του ΔΣ του συλλόγου «Κ. Σωτηρίου», πρώην μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ και αναπληρωματικού αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής.
Ξεθάβοντας τις πιο χουντικές και ανενεργές διατάξεις του κώδικα τον κατηγορούν για «αναξιοπρεπή διαγωγή υπαλλήλου εντός υπηρεσίας, άσκηση αδικαιολόγητης κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής, απείθεια». Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με συνδικαλιστική δίωξη γιατί στο πρόσωπο του συνάδελφου Τουλγαρίδη Κώστα επιδιώκουν να ποινικοποιήσουν κάθε αντίδραση απέναντι στις αυθαιρεσίες και τις πολιτικές επιλογές Κυβέρνησης, υπουργείου Παιδείας και διοίκησης. Επιδιώκουν να χτυπήσουν τη συνδικαλιστική δράση, την υπεράσπιση των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και την πάλη ενάντια στην πολιτική της κατεδάφισης της δημόσιας εκπαίδευσης και τη βαρβαρότητα των Μνημονίων. 

Η επιλογή των «παραπτωμάτων» και η «τεκμηρίωσή» τους όσο και η δίωξη του Παντελή Βαϊνά, αιρετού της Γ΄ Αθήνας και του Μπάμπη Κόκλα, προέδρου της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας από το Υπ. Παιδείας και η λυσσασμένη στοχοποίηση της ΟΛΜΕ ως υπεύθυνη για την λαϊκή έκρηξη στις παρελάσεις, εντάσσονται στο ίδιο συντονισμένο σχέδιο από την πλευρά του Υπ. Παιδείας και της κυβέρνησης.
Όταν το εργασιακό Νταχάου γίνεται νόμος, όταν κάθε δίχτυ προστασίας για εργασιακή ασφάλεια και σταθερότητα εξοβελίζεται, όταν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών καταπατούνται κατάφορα, όταν τα δικαιώματα καρατομούνται στη λαιμητόμο, τότε η σιδερένια μπότα των διώξεων θα προσπαθεί να λιώσει κάθε αντίδραση. Ειδικά σήμερα, όπου οι εργαζόμενοι και ο λαός μας σηκώνουν τη σημαία της ανυπακοής, η αντιδραστική μετάλλαξη ακόμα και των στοιχειωδών δημοκρατικών κανόνων, δε θα είναι εξαίρεση αλλά τρόπος άσκησης της πολιτικής από την εξουσία. 

Ο Κ. Τουλγαρίδης καλείται σε απολογία γιατί, υλοποιώντας τις συλλογικές αποφάσεις του συνδικάτου, αρνήθηκε να σιωπήσει απέναντι στις αυθαιρεσίες της διοίκησης και να αποδεχτεί τη μετακίνηση αναπληρώτριας δασκάλας με προφορική εντολή καθώς και γιατί υπερασπίστηκε τα δικαιώματα του συλλόγου διδασκόντων. Είναι φανερό ότι δε στοχεύουν στο πρόσωπό του. Η διοίκηση, σε διατεταγμένη αποστολή, με την πλήρη κάλυψη του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Αττικής Κουμέντου και της διευθύντριας Αν. Αττικής Ξυθάλη, επιδιώκουν μέσω της δίωξης αυτής να τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους έτσι ώστε να επιβάλουν την πλήρη υποταγή.

Έχουν στόχο να ποινικοποιήσουν τη συνδικαλιστική δράση, να χτυπήσουν τη συλλογική στάση των διδασκόντων και να τρομοκρατήσουν κάθε φωνή αντίδρασης απέναντι στην κυβερνητική και διοικητική αυθαιρεσία και στην επιβολή της βαρβαρότητας των Μνημονίων και του νέου σχολείου της αγοράς, της απόλυτης ιεραρχίας και των δ/ντών μάνατζερ.
Επιχειρούν να εγκαινιάσουν την «αξιολόγηση της συμπεριφοράς του υπαλλήλου» που προβλέπει το νέο νομοσχέδιο έκτρωμα, χουντικής έμπνευσης, για τη διοικητική αναδιάρθρωση, που έχουν έτοιμο προς ψήφιση. Επιδιώκουν να το εφαρμόσουν παραδειγματικά στην εκπαίδευση και να επιβάλουν τη μπότα της Νέας Τάξης στα σχολεία.
Τα σχέδια τους δε θα περάσουν.
Η αποφασιστική συλλογική δράση των εκπαιδευτικών θα τα ακυρώσει.
Απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε διαδικασία δίωξης

Καλούμε κάθε συνάδελφο, κάθε σύλλογο εκπαιδευτικών και ΕΛΜΕ, τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ, κάθε σωματείο, να υψώσουν τείχος απέναντι στις διώξεις και να εκδηλωθεί ένα πλατύ κύμα αλληλεγγύης. Να οργανώσουμε συγκέντρωση αντί για απολογία.
Κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση.
      ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές
           ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.
===========
Διότι δε συνεμορφώθει …
Σε μια παραπαίουσα Κυβέρνηση τα μοναδικά δεκανίκια που της απομένουν, είναι η καταστολή και η καταστρατήγηση κάθε είδους δικαιωμάτων των εργαζομένων ,αλλά και του λαού που αντιστέκεται. Μετά από τα κλομπ, τα δακρυγόνα και τα χημικά ,ήρθε η ώρα της ποινικοποίησης κάθε συνδικαλιστικής δράσης. Συνάδερφος εγκαλείται από «συνάδερφο» Διευθυντή ,διότι δε συνεμορφώθει προς τας εντολάς ,θυμίζοντας εποχές αλήστου μνήμης…
Διαβάζοντας τα παραπτώματα που αποδίδονται στο συνάδερφο Κώστα Τουλγαρίδη ,εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι και κάποιοι άλλοι διάβαζαν τον καιρό της χούντας των Συνταγματαρχών και δεν κατάλαβαν, ίσως και λόγω μειωμένης νοημοσύνης , την πτώση της ,αλλά και τη μετεξέλιξή της σε κοινοβουλευτική χούντα.
Παραπτώματα όπως «Την αναξιοπρεπή διαγωγή υπαλλήλου εντός υπηρεσίας», «Την άσκηση αδικαιολόγητης κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής», «την απείθεια», είχαμε να τα ακούσουμε από τον καιρό της επταετίας, ενώ κι η επίκλησή τους θυμίζει το αλάθητο του Πάπα και το πίστευε και μη ερεύνα .Γεγονός που προξενεί ανατριχίλα , καθώς ξεθάβονται οι πιο χουντικές και ανενεργές διατάξεις του κώδικα σε βάρος του συναδέλφου, με ταυτόχρονη παρουσίαση της εικόνας του εργασιακού μεσαίωνα που θα ακολουθήσει. Ο συνάδελφος εγκαλείται επειδή υπερασπίστηκε τόσο τα εργασιακά δικαιώματα συναδέλφου αναπληρώτριας από μια αυθαίρετη τηλεφωνική μετακίνηση που επιχείρησε η διοίκηση, η οποία τελικά ακυρώθηκε ,όσο και τα δικαιώματα του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου απέναντι στις αυθαιρεσίες του νέου δ/ντή του σχολείου του ,προετοιμάζοντας μας για την «αξιολόγηση της συμπεριφοράς του υπαλλήλου» που προβλέπει το νέο εκτρωματικό νομοσχέδιο για τη διοικητική αναδιάρθρωση, που έχουν έτοιμο προς ψήφιση. Επιδιώκουν να το εφαρμόσουν στην εκπαίδευση από τώρα και να επιβάλουν την μπότα της Νέας Εποχής – Νέας Τάξης στα σχολεία.
Η δίωξη που προσπαθούν να στηρίξουν στην έωλη αναφορά του νέου δ/ντή του 1ου ΔΣ Πόρτο-Ράφτη και τυπικά διεξάγει το 2ο Γραφείο ΠΕ Αν. Αττικής, γίνεται ύστερα από ενημέρωση και την πλήρη κάλυψη τόσο της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής όσο και του Περιφερειακού Διευθυντή Αττικής.
Ο συνάδελφος Κώστας Τουλγαρίδης, είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου «Κ. Σωτηρίου», πρώην μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και αναπληρωματικός αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής. Με τη δίωξη του, έχουν στόχο να ποινικοποιήσουν τη συνδικαλιστική δράση, να χτυπήσουν τη συλλογική στάση των διδασκόντων του σχολείου ,να αποδημήσουν το σύλλογο διδασκόντων και να τρομοκρατήσουν κάθε φωνή αντίδρασης απέναντι στην κυβερνητική και διοικητική αυθαιρεσία και στην επιβολή της βαρβαρότητας των Μνημονίων ,του νέου σχολείου της αγοράς, της απόλυτης ιεραρχίας και των διευθυντών μάνατζερ.
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. Η Εργασιακή τρομοκρατία δε θα περάσει!!!!
Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία δίωξης ,καθώς και την έγγραφη συγγνώμη προς το συνάδερφο όλων των εμπλεκόμενων.
============
Εκπαιδευτικός Oμιλος / Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς Κώστα Tουλγαρίδη, Μπάμπη Κόκλα και Παντελή Βαϊνά
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
αντιτετραδια της εκπαίδευσης
www.antitetradia.gr, afantitetradia@yahoo.gr
Αριστοτέλους και Αβέρωφ 23 Αθήνα 10433, τηλ. 2108227992, 2105125714, 6974438720,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα χερι-χέρι με τα χτυπήματα στο δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης, τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, βαδίζει και οξύνεται ο αυταρχισμός από το Υπουργείο Παιδείας και τις υπηρεσίες του. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα το Υπουργείο Παιδείας έβαλε στο μάτι, όχι τυχαία, δυο αγωνιστές εκπαιδευτικούς, τον καθηγητή Μπάμπη Κόκλα πρόεδρο της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας και το δάσκαλο Παντελή Βαϊνά, αιρετό της Γ΄ Αθήνας. Πρόσφατα, το Υπουργείο Παιδείας και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ξεθάβοντας τις πιο χουντικές και ανενεργές διατάξεις του κώδικα διώκουν τον αγωνιστή δάσκαλο Κώστα Τουλγαρίδη για «αναξιοπρεπή διαγωγή υπαλλήλου εντός υπηρεσίας, άσκηση αδικαιολόγητης κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής, απείθεια».

Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με συνδικαλιστικές διώξεις γιατί στο πρόσωπο και των τριών εκπαιδευτικών επιδιώκουν να ποινικοποιήσουν κάθε αντίδραση απέναντι στις αυθαιρεσίες και τις πολιτικές επιλογές Κυβέρνησης, υπουργείου Παιδείας και διοίκησης. Επιδιώκουν να χτυπήσουν τη συνδικαλιστική δράση, την υπεράσπιση των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και την πάλη ενάντια στην πολιτική της κατεδάφισης της δημόσιας εκπαίδευσης και τη βαρβαρότητα των Μνημονίων.

Αυτοί που ουσιαστικά και τυπικά εκτελούν «συμβολαίου θανάτου», του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα (όποιου είχε απομείνει) της εκπαίδευσης, των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών, των διορισμών και των προσλήψεων, αυτοί που εκποιούν κομμάτι κομμάτι την ελληνική γη και φτωχοποιούν το λαό, οι ίδιοι που ετοιμάζουν για μας και τα παιδιά μας το κολαστήριο της ανεργίας, των ιδιωτικοποιήσεων, των περικοπών μισθών και συντάξεων, αυτοί που φέρνουν τα κοινωνικά δικαιώματα στο απόσπασμα, την ελληνική οικονομία ανέκκλητα στη χρεοκοπία και τη χώρα στη νεοαποικιακή υποδούλωση και λεηλασία, ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ:
Τα σχέδια τους δε θα περάσουν!
Γελιούνται αν πιστεύουν ότι έχουν κλείσει τις θύελλες μια για πάντα σε γυάλινα κλουβιά. Γελιούνται αν πιστεύουν και πολύ περισσότερο αν καραδοκούν πως θα έχουν «αιώνια» τους εργαζόμενους όπως το χιόνι στο βουνό να λιώνει για να αυξάνουν τις εμπορικές ιδέες τους. Πολύ γρήγορα το εκπαιδευτικό κίνηµα, ο κόσμος της εργασίας, θα σηκωθεί στις µύτες των ποδιών του, θα διαπεράσει τα φράγµατα των µέσων µαζικής ενηµέρωσης, θα συντρίψει τη ρητορική τού άδικου λόγου και θα ορθώσει πύργο ατίθασο στη Σαλώµη του νεοφιλελευθερισµού που ετοιµάζεται να περιφέρει το κεφάλι της παιδείας προσφορά στους επιχειρηματίες της γνώσης.
Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία δίωξης.
Κάτω τα χέρια από τους συναδέλφους.
===================================
 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε.
http://paremvaseisde.gr/ l paremvaseis.de@gmail.com l τηλ. 210 3318624
 
 Με τη δίωξη του συναδέλφου Κώστα Τουλγαρίδη μέλους του ΔΣ του συλλόγου «Κ. Σωτηρίου», πρώην μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ και αναπληρωματικού αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής συνεχίζεται το κομπολόι διώξεων συνδικαλιστών που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι σαφές ότι η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων έχει μπει στο στόχαστρο.

Η κυβέρνηση αντιδρά με διώξεις μπροστά στην όλο και πιο μαζική αντίδραση των εργαζομένων στη βαθιά αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της, στην καθολική απονομιμοποίηση της πολιτικής της. Μια απονομιμοποίηση που εκφράστηκε με τον πιο σαφή τρόπο στη μετατροπή από χιλιάδες λαού των παρελάσεων για το ΟΧΙ σε όλη τη χώρα σε διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης και της υποτέλειας της στην ΕΕ, στους τραπεζίτες και το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο. Για αυτό απαντά με το μόνο όπλο που της έχει απομείνει: τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Μια σειρά γεγονότων το τελευταίο διάστημα δείχνουν την κατεύθυνση που έχει δώσει η κυβέρνηση στους μηχανισμούς της για εκφοβισμό των εργαζομένων, για την ανάσχεση της λαϊκής οργής: πρέπει να χτυπηθούν οι πρωτοπόροι αγωνιστές για να τρομάξουν οι εργαζόμενοι. Σε αυτό το πλαίσιο ήρθε η δίωξη κατά του συναδέλφου Κ. Τουλγαρίδη για «αναξιοπρεπή διαγωγή υπαλλήλου εντός υπηρεσίας, άσκηση αδικαιολόγητης κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής, απείθεια». 

 Έτσι βαφτίστηκε η παρέμβαση για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών. Γίνεται φανερό ότι το νέο μισθολόγιο που συνδέει τη μισθολογική εξέλιξη με θέματα συμπεριφοράς απέναντι στους προϊσταμένους και τις επιλογές τους, έχει διαμορφωθεί και σαν όπλο διασφάλισης της φοβισμένης σιωπής των εκπαιδευτικών.

Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Αναφερόμενοι μόνο στην εκπαίδευση καταγράφουμε την κλήση σε γραπτή απολογία από την Α΄ Διεύθυνση Αθήνας του Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ σήμερα, μετά από παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας, σαν απάντηση στις συκοφαντίες βουλευτή του ΛΑΟΣ, τη δίωξη του προέδρου της ΕΛΜΕ Πειραιά Σάββα Σάββα μετά από παραγγελία του περιφερειάρχη εκπαίδευσης, την κλήση σε απολογία του προέδρου της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας Μπάμπη Κόκλα με παραγγελία της ίδιας της υπουργού γιατί ζήτησε σε κλειστή συνδικαλιστική συνεδρίαση τη διερεύνηση καταγγελιών για την έκδοση των DVD από το υπουργείο, τη δίωξη του Παντελή Βαϊνά, αιρετού της Γ΄ Αθήνας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση κλπ.
Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση: Ο λαός δεν εκφοβίζεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η οργή του λαού μετατρέπεται σε τσουνάμι που παρασύρει την πολιτική της, τους πολιτικούς εκφραστές αυτής της πολιτικής και όλο το πλέγμα κυριαρχίας τους. Ας τρέμουν. Κανείς δεν θα γλυτώσει από τη λαϊκή θέληση για αλλαγή. Οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, την επιβίωση τους, την αξιοπρέπεια τους και τους συναδέλφους τους. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Αθήνα, 31.10.2011
======================
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
Διότι δε συνεμορφώθει …
Σε μια παραπαίουσα Κυβέρνηση τα μοναδικά δεκανίκια που της απομένουν είναι η καταστολή και η καταστρατήγηση κάθε είδους δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και του λαού που αντιστέκεται. Μετά από τα κλομπ, τα δακρυγόνα και τα χημικά, ήρθε η ώρα της ποινικοποίησης κάθε συνδικαλιστικής δράσης. Συνάδερφος εγκαλείται από «συνάδερφο» Διευθυντή διότι δε συνεμορφώθει προς τας εντολάς ,θυμίζοντας εποχές αλήστου μνήμης…
Διαβάζοντας τα παραπτώματα που αποδίδονται στον συνάδερφο Κώστα Τουλγαρίδη εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι και κάποιοι άλλοι διάβαζαν τον καιρό της χούντας των Συνταγματαρχών και δεν κατάλαβαν –ίσως και λόγω μειωμένης νοημοσύνης– την πτώση της ,αλλά και τη μετεξέλιξή της σε κοινοβουλευτική χούντα.

Παραπτώματα όπως «Την αναξιοπρεπή διαγωγή υπαλλήλου εντός υπηρεσίας», «Την άσκηση αδικαιολόγητης κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής», «την απείθεια» είχαμε να τα ακούσουμε από τον καιρό της επταετίας, ενώ κι η επίκλησή τους θυμίζει το αλάθητο του Πάπα και το πίστευε και μη ερεύνα, γεγονός που προξενεί ανατριχίλα, καθώς ξεθάβονται οι πιο χουντικές και ανενεργές διατάξεις του κώδικα σε βάρος του συναδέλφου με ταυτόχρονη παρουσίαση της εικόνας του εργασιακού μεσαίωνα που θα ακολουθήσει. Ο συνάδελφος εγκαλείται επειδή υπερασπίστηκε τόσο τα εργασιακά δικαιώματα συναδέλφου αναπληρώτριας από μια αυθαίρετη τηλεφωνική μετακίνηση που επιχείρησε η διοίκηση και τελικά ακυρώθηκε όσο και τα δικαιώματα του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου απέναντι στις αυθαιρεσίες του νέου δ/ντή του σχολείου του, προετοιμάζοντάς μας για την «αξιολόγηση της συμπεριφοράς του υπαλλήλου» που προβλέπει το νέο εκτρωματικό νομοσχέδιο για τη διοικητική αναδιάρθρωση, έτοιμο προς ψήφιση. Επιδιώκουν να το εφαρμόσουν στην εκπαίδευση από τώρα και να επιβάλουν την μπότα της Νέας Εποχής – Νέας Τάξης στα σχολεία.
Η δίωξη που προσπαθούν να στηρίξουν στην έωλη αναφορά του νέου δ/ντή του 1ου ΔΣ Πόρτο-Ράφτη και τυπικά διεξάγει το 2ο Γραφείο ΠΕ Αν. Αττικής γίνεται ύστερα από ενημέρωση και πλήρη κάλυψη τόσο της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής όσο και του Περιφερειακού Διευθυντή Αττικής.
Ο συνάδελφος Κώστας Τουλγαρίδης, είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου «Κ. Σωτηρίου», πρώην μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και αναπληρωματικός αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής. Εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα στον αγώνα των ωρομίσθιων και αναπληρωτών συναδέλφων. Έχει παραβρεθεί σε πλήθος συνελεύσεών μας και έχει πάρει πολλές φορές την πρωτοβουλία για διοργάνωση κινητοποιήσεων για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Με τη δίωξη του έχουν στόχο να ποινικοποιήσουν τη συνδικαλιστική δράση, να χτυπήσουν τη συλλογική στάση των διδασκόντων του σχολείου, να αποδημήσουν το σύλλογο διδασκόντων και να τρομοκρατήσουν κάθε φωνή αντίδρασης απέναντι στην κυβερνητική και διοικητική αυθαιρεσία και στην επιβολή της βαρβαρότητας των Μνημονίων, του νέου σχολείου της αγοράς, της απόλυτης ιεραρχίας και των διευθυντών μάνατζερ.
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. Η Εργασιακή τρομοκρατία δε θα περάσει!!!!
Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία δίωξης, καθώς και την έγγραφη συγγνώμη προς το συνάδερφο όλων των εμπλεκόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: