Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 2 Μαρτίου 2012

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. τροποποίηση διαθέσεων εκπ/κών ΠΕ-11 Φυσικής αγωγής και 2. τροποποίηση διαθέσεων εκπ/κών ΠΕ-06 Αγγλικής γλώσσας (ΕΚΤΑΚΤΟ)
  • Στο πρώτο θέμα τροποποιήθηκαν οι διαθέσεις των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής ως εξής : Τριανταφυλλίδης Πέτρος 18 ώρες στο 1ο Δ.Σ Σάμου, Ιακωβίδου Αναστασία 8 ώρες στο 2ο Δ.Σ. Σάμου, 6 ώρες στο Δ.Σ. Μυτιληνιών και 2 ώρες στο Δ.Σ. Παλαιοκάστρου, Μάλλου Αναστασία 8 ώρες στο Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου, 4 ώρες στο Δ.Σ. Πύργου και 4 ώρες στο Δ.Σ. Αγίου Κων/νου.
  • Στο δεύτερο θέμα τροποποιήθηκαν οι διαθέσεις των εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Μανουσάκη Αικατερίνης (20 ώρες στο Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου, 4 ώρες στο Δ.Σ. Κοντακέικων), Ρίγλη Κων/νου (19 ώρες στο Δ.Σ. Όρμου καρλοβάσου και 5 ώρες στο Δ.Σ. Κοντακέικων) 
  •  Όσον αφορά:
1. τους υποβιβασμούς των σχολείων, η εισήγηση του Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης είναι ο υποβιβασμός του 3/θέσιου Δ.Σ. Πύργου σε 2/θέσιο, του 3/θέσιου Δ.Σ. Παλαιοκάστρου σε 2/θέσιο και του 8/θέσιου Δ.Σ. Βαθέος σε 7/θέσιο.

Η εισήγησή του απορρίφθηκε ομόφωνα και από τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας  και από το Δημοτικό Συμβούλιο (1-3-12).

2. τις ιδρύσεις και καταργήσεις ολοήμερων σχολείων-νηπιαγωγείων ο Δ/ντής εκπ/σης πρότεινε την ίδρυση ολοήμερου νηπιαγωγείου στο 2ο Σάμου και στο Βαθέος και δεν πρότεινε καμία κατάργηση ολοήμερου τμήματος σχολείου ή νηπιαγωγείου.
  • Επίσης, η εκπ/κός ΠΕ-70 Ανδρεάδου Σουλτάνα έκανε προσφυγή στο ΠΥΣΠΕ Σάμου ζητώντας την ακύρωση των αποφάσεών του, που αφορούν την ανάθεση 5 ωρών κατ’ οίκον διδασκαλίας στην Καφφέ Ελένη (ΠΕ-71) και  5 ωρών στην Αντωνίου Καλλιόπη (ΠΕ-70), διεκδικώντας για λογαριασμό της τις συγκεκριμένες ώρες.
Η θέση μου παραμένει η ίδια, όπως διατυπώθηκε και στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ και είναι η εξής : Διαφωνώ με την ανάθεση υπερωριακής διδασκαλίας (πάγια θέση μας) και ζητώ να καλυφθεί το κενό από το Υπουργείο Παιδείας με εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής ΠΕ-71. Ζητώ το ίδιο να γίνει και για τις υπόλοιπες κενές θέσεις (Παράλληλη-κατ’ οίκον-Τμήμα  ένταξης) που υπάρχουν στο ΠΥΣΠΕ Σάμου.
Πάντα στη διάθεσή σας
Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: