Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ : ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση που για άλλη μια φορά έδειξε το αντιδημοκρατικό-αποκρουστικό πρόσωπό της και προχώρησε σε επιστράτευση εργαζομένων, αυτή τη φορά των εκπαιδευτικών.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να φοβίσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας όλους τους μηχανισμούς που έχει στα χέρια της και όλους τους αντιλαϊκούς-αντιδημοκρατικούς νόμους, προκειμένου να περάσει δια πυρός και σιδήρου την πιο αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική που γνώρισε ο τόπος.

Θέλει να «τελειώνει» με όποιον κλάδο αγωνίζεται, με όποιον εργαζόμενο «σηκώνει κεφάλι», ώστε από την μια να περάσει τα βάρβαρα αντιεκπαιδευτικά μέτρα και από την άλλη να «παραδειγματίσει» και να φοβίσει όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Στο νέο σχολείο της αγοράς θέλουν τον δάσκαλο συμβιβασμένο και υποταγμένο. Εργαζόμενο χωρίς δικαιώματα που ανάλογα θα «μαθαίνει και θα μορφώνει» τα παιδιά μας.

Δεν δικαιούμαστε και δεν πρέπει ν’ αφήσουμε να περάσει έτσι αυτή η κρατική τρομοκρατία. Η απόφαση της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών μας αφορά όλους. Αφορά όλο το εργατικό κίνημα και κάθε εργαζόμενο. Αφορά το καίριο ζήτημα της παιδείας, τους εργαζόμενους γονείς και τα παιδιά μας.

Τασσόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εκπαιδευτικών. Πρέπει και μπορούμε να βάλλουμε φρένο στην κρατική τρομοκρατία με ενότητα και συσπείρωση της τάξης μας. Μόνο η μαζική, λαϊκή πάλη μπορεί να τσακίσει την κρατική καταστολή. Εδώ είναι η δύναμή μας, εδώ είναι και η ελπίδα μας! Μόνο με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να τους γονατίσουμε. Αυτή την ανυπέρβλητη δύναμη που έχουμε θα πρέπει η εργατική τάξη και να την καταλάβει και να την δείξει απέναντι στο κεφάλαιο και τους πολιτικούς του υπηρέτες.

ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ!

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: