Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Συμεών Κεδίκογλου: Όποιοι καθηγητές δεν πάνε στα σχολεία θα διωχθούν πειθαρχικά! (Βίντεο)

Από πειθαρχικό έλεγχο θα περάσουν όσοι καθηγητές δεν παρουσιαστούν αύριο στα σχολεία που θα ανοίξουν προκειμένου να γίνει η αναπλήρωση των διδακτικών ωρών που χάθηκαν μέσα στην χρονιά.

Αυτό είπε ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου μιλώντας στο Star και αναφέρθηκε σε όσους θα λείψουν αδικαιολόγητα από την εργασία τους.

«Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Σε κανένα δεν κάνουν καλό οι καταλήψεις. Ο κακός μαθητής νομίζει ότι γλιτώνει μάθημα, ο καθηγητής κάθεται σπίτι του και πληρώνεται, ενώ ο μαθητής που θέλει να μάθει αναγκάζεται να καταφεύγει στα φροντιστήρια. Στο τέλος όμως χαμένη είναι η μάθηση», είπε.

Ο κ. Κεδίκογλου επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Θέμη Κοτσιφάκη με αφορμή τις τρίωρες στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ για τις 23, 24 και 25 Απριλίου.

«Ποια η αξιοπιστία της ΟΛΜΕ; Ο κ. Κοτσιφάκης με δικαιώνει ουσιαστικά, όταν την επαναστατική γυμναστική στην αρχή της χρονιάς με τις καταλήψεις, την εξαργυρώνει και είναι αυτή τη στιγμή υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το Βίντεο:

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: