Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΕΛ: Πρόσφεραν σε βουλευτή μας 3 εκ. ευρώ για να ψηφίσει για ΠτΔ-Ποιον κατονομάζει ο Καμμένος (Vid.)

«Υπάρχει βουλευτής του κόμματος, ο οποίος ομολόγησε ότι του πρόσφεραν τρία εκατ. ευρώ για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά και να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε και το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τη βουλευτή του κόμματος και υποστήριξε ότι συνδέεται με το κόμμα της ΝΔ.

«Ο βουλευτής αντιστάθηκε, είπε όχι» τόνισε ο Πάνος Καμμένος και υποστήριξε ότι προσπάθησαν να τεκμηριώσουν την απόπειρα χρηματισμού. Επίσης πρόσθεσε ότι αυτό έγινε πριν από δυο-τρεις μήνες.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, υποστήριξε ότι ήταν αυτή που δέχθηκε την πρόταση για να ψηφίσει για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουνε όρια, ξέρουνε ότι μπορούν να πετύχουν ότι θέλουν» είπε η κ. Ξουλίδου, μιλώντας στο BLUESKY, για την τηλεφωνική πρόταση που δέχθηκε για να ψηφίσει για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Σε παίρνουν στο τηλέφωνο, ξέρουν καλά την οικονομική σου κατάσταση, και σου λένε ότι έχει παιδιά, ότι μπορείς να λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα, ξέρετε πως γίνεται αυτό το πράγμα» είπε η βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Κάποιοι δίνουν από δύο έως τρία εκατ. ευρώ» είπε η κ. Ξουλίδου. «Εγώ δεν βγήκα βουλευτής για να εξαγοραστώ» πρόσθεσε η κ. Ξουλίδου.

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Kontra,  αποκάλυψε και το όνομα του φερόμενου ως στελέχους της ΝΔ που όπως υποστήριξε, πρόσφερε στη βουλευτή το ποσό για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

πηγή

Διαβάστε επίσης:

Ξανανοίγει την έρευνα για τον «κουμπαρά» η Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες από τους ΑΝΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: