Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζεται στις 2 Οκτώβρη και ώρα 12:00 η δίκη των τεσσάρων (4) καθηγητών

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΔιακόπηκε η ακροαματική διαδικασία σήμερα στα δικαστήρια της Σάμου και θα συνεχιστεί αύριο 2 Οκτώβρη 2015 και ώρα 12:00 με την απολογία των 4 κατηγορουμένων συναδέλφων καθηγητών.

Η ΕΛΜΕ Σάμου καλεί για συμπαράσταση όλους τους εργαζόμενους στις 12:00 το μεσημέρι. Ήδη προκήρυξε στάση εργασίας 11π.μ. μέχρι το τέλος της βάρδιας. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Σάμου:

΄Ένα πλατύ κύμα αλληλεγγύης αγκάλιασε τους 4 διωκόμενους εκπαιδευτικούς στη δίκη της 1ης Οκτώβρη 2015.

Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με πολύ μεγάλη συμμετοχή στις στάσεις εργασίας, σχεδόν όλα τα σωματεία του Δημόσιου τομέα του νησιού, το Εργατικό Κέντρο Σάμου αλλά και τα εκπαιδευτικά σωματεία της Ικαρίας έδωσαν μαζικό παρόν, διαδηλώνοντας ενάντια στην επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων και των σωματείων, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία της πάλης ενάντια στον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα.

Απέναντι σε αυτόν τον ξεσηκωμό, στο δίκιο του αγώνα, η αναίτια διακοπή της δίκης για την Παρασκευή 2 Οκτώβρη δεν πρέπει και δεν μπορεί να αποτελέσει φραγμό για όσα παλεύουμε, διεκδικούμε, απαιτούμε:

- Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες

- Κάτω τα χέρια από τους αγώνες και τα σωματεία

- Κάτω η πολιτική της φτώχειας και των απολύσεων

- Διεκδικούμε δημόσια δωρεάν παιδεία

Μαζικά και αποφασιστικά συμμετέχουμε την

Παρασκευή 2 Οκτώβρη 2015 στη στάση εργασίας 11-2 μ.μ.

με συγκέντρωση στις 12 στα δικαστήρια.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: