Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πλάτανος Σάμου : Ό,τι γίνεται, γίνεται εθελοντικά

IMG_9699Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα του Πλατάνου. Την υποδέχτηκαν κάτοικοι, και ο πρόεδρος του χωριού, Γιώργος Κωστάκης. Έγινε ενημέρωση για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Στη συζήτηση που ακολούθησε, τοποθετήθηκαν οι κάτοικοι σε πολλά ζητήματα που τους απασχολούν.

IMG_9703Τα σημαντικά ζητήματα του Πλατάνου παραμένουν λίγο πολύ τα ίδια. Πρέπει να αποπερατωθούν οι εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο, και πρέπει να ασφαλτοστρωθεί ο περιφερειακός δρόμος.

Τα 2 ζητήματα αυτά είναι φλέγοντα, γιατί το καλοκαίρι πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούνται αυτοί οι δρόμοι, ώστε να μην είναι υποχρεωτική η διέλευση των αυτοκινήτων από την πλατεία, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

  IMG_9693Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου αναφέρθηκε διεξοδικά για τον εθελοντισμό που υπάρχει στο χωριό του. Ό,τι γίνεται, γίνεται εθελοντικά. Χωρίς εθελοντισμό, επειδή ο δήμος μπορεί να δώσει μόνο υλικά, το χωριό θα υστερούσε σε πολλά θέματα. Πάρα πολλοί κάτοικοι προσφέρουν τις εργασίες τους και τους αξίζει ένα μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: