Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Για το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου προγραμματίζονται οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕΣύμφωνα με τον αιρετό στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριο Κορδή οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ προγραμματίζονται για το τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου, κρατώντας σε αγωνία 5000 εκπαιδευτικούς, παραπέμποντας σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια -στα τέλη Αυγούστου- τον προγραμματισμό της ζωής τους και τελικά προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!

Ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών για παράδειγμα που υπηρετεί σε διαφορετικές περιοχές της επικράτειας θα πρέπει να περιμένει στα τέλη Αυγούστου να δει που θα πρέπει να παρουσιαστεί στις 2 Σεπτεμβρίου καλύπτοντας άμεσα τα όποια προβλήματα μετακινήσεων, ενοικίασης κατοικίας και οικογενειακών υποχρεώσεων!

Είναι προφανές ότι με τα δεδομένα αυτά δεν θα υπάρξει Β΄ φάση αποσπάσεων που το 2017 έγινε στις 25 Αυγούστου και αφορούσε 570 εκπαιδευτικούς και το 2018 έγινε στις 29 Αυγούστου και αφορούσε 420 εκπαιδευτικούς!

Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων απόσπασης θα ανοίξει –ίσως και σήμερα- για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης απόσπασης σε όσους δεν είχαν υποβάλει τον Απρίλιο. Παράλληλα θα μπορούν να γίνουν και διορθώσεις προτιμήσεων για όσους/ες έχουν ήδη υποβάλει αίτηση απόσπασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: