Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ 29 Απριλίου 2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

το ΠΥΣΠΕ Σάμου συνεδρίασε στις 29 Απριλίου 2020 μέσω skype και έλαβε τις εξής αποφάσεις:
  • Κρίθηκαν ομόφωνα προακτέοι τρεις (3) εκπαιδευτικοί, ένας αλλάζοντας βαθμό από Β σε Α και δύο από Γ σε Β.
  • Αναγνωρίσθηκε ομόφωνα η συνάφεια μεταπτυχιακών τίτλων δύο (2) εκπαιδευτικών (1 ΠΕ60 και 1 ΠΕ70). Ζητήσαμε ενημέρωση για το αν έχουν πληρωθεί οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και αν έχουν συμπεριληφθεί και τα μεταπτυχιακά τους στη μισθοδοσία και η απάντηση ήταν θετική.
  • Στο συγκεκριμένο θέμα η πρόεδρος του ΠΥΣΠΕ εισηγήθηκε ότι σύμφωνα με το νόμο πρέπει να συνεξετασθούν όλες οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών σε ενιαίο πίνακα (διάθεση, εντός & εκτός ΠΥΣΠΕ)
Υπενθυμίσαμε στην πρόεδρο ότι επί χρόνια οι τοποθετήσεις γίνονταν με την εξής σειρά: α) εκπ/κοί σε διάθεση, β) οι εντός ΠΥΣΠΕ και γ) οι εκτός. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τα άλλα 2 μέλη του ΠΥΣΠΕ.

Η απάντηση-έκπληξη όμως που δόθηκε από την πρόεδρο, ήταν ότι σύμφωνα με τα προηγούμενα πρακτικά των συνεδριάσεων, φαίνεται ότι στο αντίστοιχο θέμα γινόταν πάντα συνεξέταση όλων των εκπαιδευτικών σε ένα πίνακα. Εδώ, έχουμε ένα σοβαρό θέμα δυσλειτουργίας του ΠΥΣΠΕ. Από τη στιγμή που αμφισβητούνται οι προηγούμενες αποφάσεις των συνεδριάσεων του ΠΥΣΠΕ, τότε ποιος μας εγγυάται ότι αυτό δε γίνεται συνέχεια και τι είδους εμπιστοσύνη μπορούν να έχουν οι συνάδελφοι στο υπηρεσιακό τους συμβούλιο;;

· Τοποθετήθηκε προσωρινά στο νηπιαγωγείο Ηραίου η Κρικέλα Μαρία, μετά από άδεια ανατροφής.

· Χορηγήθηκε άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή στους μόνιμους εκπαιδευτικούς:

1. Κατζώρα Δημήτριο να εργαστεί, σύμφωνα με την αίτησή του ως διερμηνέας (!), σε κέντρο υγειονομικού ενδιαφέροντος (πέρασε με πλειοψηφία 3-2). Η αίτηση δεν ανέφερε ούτε χρόνο, ούτε τόπο, πράγμα όμως που προβλέπεται ρητά από την κείμενη νομοθεσία: «Η άδεια να αφορά σε συγκεκριμένο έργο ή εργασία, το οποίο πρέπει να προσδιορίζεται επακριβώς από τον υπάλληλο στην αίτησή του (τόπος, χρόνος, είδος και συνθήκες απασχόλησης), δεδομένου ότι, σε περίπτωση αόριστου αιτήματος θα ήταν αδύνατος ο επιβαλλόμενος έλεγχος της συνδρομής των νομίμων προϋποθέσεων, με συνέπεια την καταστρατήγηση της διάταξης του άρθρου 31 παρ. 1 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.Σ.Κ. 382/2008, Ν.Σ.Κ 380/2009, 170/2008, 25/2008, 190/2007) και η εργασία του πρέπει να συμβιβάζεται με τα καθήκοντα της θέσης του υπαλλήλου, θα πρέπει δηλαδή να συνάδει με το αντικείμενο της αρμοδιότητας που ασκεί.
2. Αρχοντούλη Ιωάννη, με πλειοψηφία (2-2, με διπλή ψήφο της προέδρου), για να εργασθεί σε οικογενειακή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η πρόεδρος του ΠΥΣΠΕ μάς μετέφερε την παλαιότερη προφορική θέση νομικού της Σάμου, ότι υπό προϋποθέσεις έχουν το δικαίωμα να εργάζονται. Απαντήσαμε ότι έχουμε ζητήσει επανειλημμένα από την πρόεδρο να δοθεί γραπτά η συγκεκριμένη γνωμοδότηση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι σήμερα. Δεσμεύτηκε να υπάρξει κάλεσμα σε επόμενη συνεδρίαση. Ως εκ τούτου, ζητήσαμε να εξεταστούν και οι αιτήσεις αντίστοιχα σε επόμενη συνεδρίαση.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του αιρετού της Ενωτικής/ΔΑΚΕ, που τολμάει να αναφέρει ότι «καταψηφίζουμε πάντα τις άδειες ιδιωτικού έργου, εκτός από τους ημετέρους» (!!!!), ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΣΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ.

Οι θέσεις μας είναι γνωστές, γιατί τις ανακοινώνουμε δημόσια και δεν τις διαμορφώνουμε σε τηλέφωνα και πίσω από κλειστές πόρτες γραφείων: Υπερψηφίζουμε τις άδειες των αναπληρωτών και από τις αιτήσεις των μονίμων, μόνο σε όσους έχουν το δικαίωμα σύμφωνα με όσα ρητά περιγράφει ο νόμος (ωράριο, συνάφεια αντικειμένου, βλ. παραπάνω) και δεν θίγουν άλλους κλάδους εργαζομένων.

Για να δούμε όμως τι έχει κάνει μέχρι τώρα η Ενωτική στο Σύλλογό μας:

1. Έχει καταργήσει τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και πλέον οι «προτάσεις» έρχονται ψηφισμένες εξαρχής από τα πέντε μέλη τους.
2. Δε ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου αλλά διάλογο, όπως δηλαδή ακριβώς και η ΔΑΚΕ κεντρικά, στηρίζοντας ουσιαστικά τις αποφάσεις της Κεραμέως. Δεν είναι τυχαίο ότι η τελευταία ανακοίνωση της ΔΟΕ πέρασε με 6-5, ενώ την καταψήφισαν μόνο η ΔΑΚΕ και η ΔΗΣΥ (3+2). Έχουμε και εμείς την ευθύνη, συνάδελφοι, τι ψηφίζουμε και ποιους στέλνουμε αντιπροσώπους στη ΔΟΕ και στο σύλλογο…
3. Προσέβαλαν έμμεσα τους εκπαιδευτικούς για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, παρουσιάζοντάς τους ως υπαλλήλους μειωμένων προσόντων, προτού φτάσουν στο «θαύμα» της τηλεκπαίδευσης.
4. Αρνήθηκαν να πάρουν απόφαση για την πρότασή μας να στηρίξουμε την αναπληρώτρια στα Χανιά που βρέθηκε στο στόχαστρο καταγγελιών της δ/ντριας, επειδή δεν ήθελε να συμμετάσχει σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.
5. Για την πρότασή μας να υπογράψουν και να στηρίξουν το πανελλαδικό ψήφισμα για τα νηπιαγωγεία, που έχει μέχρι τώρα 4.500 υπογραφές, συνέταξαν δικό τους ψήφισμα χωριστά, για να το ανεβάσουν στη διαβούλευση.
6. Στην τελευταία μάλιστα ανακοίνωση, αντί να πάρουν θέση ενάντια στο τεράστιο κοινωνικό/υγειονομικό πείραμα του ανοίγματος των σχολείων, αντί να ενημερωθούν τι θα σήμαινε αυτό για τα μεγάλα σχολεία, συντάσσονται πλήρως με τα όσα ακούγονται από την κυβέρνηση και τους προλαβαίνουν κιόλας, συζητώντας τους όρους επιστροφής, ακόμα πριν το ζητήσει το υπουργείο Παιδείας!
Αιτήσεις εκπαιδευτικών για αποσπάσεις σε φορείς έως 7/5/20 και ώρα 12:00 και σε άλλα ΠΥΣΠΕ έως 11/5/20 και ώρα 12:00.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κακαγιάννης Αντώνης                                              Δάλλη Μαρία
   Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου,                  Αναπληρώτρια Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου,
6940556436-6944271826 - 22730.61231,           6974476651 - 22730.32940,
antoniskak18@gmail.com                                   dalllimar@yahoo.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ύστερα ξυπνήσατε . Κρίμα κρίμα . Χα χα χα χα .

Χρύσα Πολυζωγοπουλου είπε...

1) 5 μέλη έχει η Ενωτική στο Δ.Σ. , να ψηφισουν λιγοτεροι;
2)δεν διαβάζετε ορθά... ξαναδείτε τις προτάσεις μας...
3) ΑΜΕΣΑ υποστηρίξαμε τους συναδέλφους μας στο θεμα της ΕξΑΕ. Να σας θυμίσω ότι αρνηθηκατε να ψηφίσετε το κείμενό μας για τους συναδέλφους νηπιαγωγούς σχετικά με την ΕξΑΕ.
4) εντυπωσιακό να καταγγελετε τους συναδέλφους του δικού σας συλλογου! Θέλετε να σας θυμίσω περιπτώσεις και μάλιστα πρόσφατες;
5) έχουμε διαφορφωμενες θέσεις και απόψεις για τα νηπιαγωγεία, μάχιμοι εκπαιδευτικοί είμαστε. Και αυτές υποστηρίζουμε. Τί, δεν επιτρεπεται; (Ξαναδειτε τί μας προτείνατε, και κυρίως πού οδηγεί ο σύνδεσμος που στείλατε)
6)προφανως μας ενδιαφέρουν οι συνάδελφοί μας και οι σχολικές μονάδες του νησιού μας. Σε αντίθεση με εσάς.

Αυτοακυρωνεστε. Εντυπωσιακό και αυτό.

Χρύσα Πολυζωγοπουλου

samosweb είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΙΔ.ΕΡΓΟΥ
19/06/14 ΝΑΙ (ΚΑΤΖΩΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) ΟΜΟΦΩΝΑ
13/11/15 ΝΑΙ (ΠΕ 86 )ΒΟΥ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΙ ΠΕ 70 (ΑΘΑΝ.ΕΜΜΑΝ) ΟΜΟΦΩΝΑ
08/04/16 ΝΑΙ (ΚΑΤΖΩΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) ΟΜΟΦΩΝΑ
ΑΘΑΝ.ΕΜΜΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ
10/05/17 ΝΑΙ ΠΕ70 (ΚΑΤΖΩΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) ΟΜΟΦΩΝΑ
24/05/17 ΝΑΙ ΠΕ 70 (ΣΚΡΙΝ. ΑΛΕΞ. ) ΟΜΟΦΩΝΑ
15/09/17 ΝΑΙ ΠΕ 70 (ΑΘΑΝ.ΕΜΜΑΝ) ΟΜΟΦΩΝΑ

.ΣΤΙΣ 20/12 /17 ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ 53,08 % ΚΑΙ 4 ΕΔΡΕΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΊΣΤΙΑ ΣΑΣ .


14/03/18 ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
24/04/18 ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
20/09/18 ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΠΕ 70 (ΑΘΑΝ.ΕΜΜΑΝ) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ (3-2)
Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΘ.ΕΜΜ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ .ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

02/10/18 ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ (ΠΕ 86 ΒΟΥΡΛ.ΜΙΧ ΚΑΙ ΒΑΜΒ ΔΗΜ) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ (3-2)
Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥ.ΜΙΧ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ , ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΑΙ –ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ


ΟΧΙ ΣΕ ΠΕ70 (ΒΕΛ.ΑΠΟΣΤ) ΟΧΙ ΣΕ2 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕ 70 (ΚΕΔΡ.ΠΕΤ.ΝΙΚΟΛ.ΠΑΝ) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ (3-2)
ΟΧΙ ΣΕ ΑΠ.ΒΕΛ.ΜΟΝΙΜΟ , ΟΧΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ..ΕΙΣΤΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ..ΔΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ..ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΝΑΙ..ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

25/09/19ΝΑΙ ΠΕ 70 (ΑΘΑΝ.ΕΜΜΑΝ)-ΣΤΙΣ 20/09/18 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΤΕ

08/11/19 ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΕ 86 (ΒΟΥΡΛ.ΜΙΧ) ΝΑΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΕ 70(ΧΟΛ.ΧΡΗΣΤ) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ (3-2)
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Η ΜΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΣΕ ΒΟΥ.ΜΙΧΑΛΗ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΑΤΕ

09/04/20 ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΕ 70(ΚΑΤΖΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ) ΚΑΙ ΠΕ11 (ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ ) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ (3-2)

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟ 2012 . ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΕ
Η ΙΔΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΖΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
ΤΟ 2014, 15, 16,17 .ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2007 .(ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ )
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΡ.ΑΛΕΞ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΤΕ
ΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2017 ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΕ 70, ΠΕ 11 , ΠΕ 79 .
ΠΕΡΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ :
ð Στηρίξαμε την άδεια για τον αναπληρωτή συνάδελφο, αλλά όχι για το μόνιμο, όπως έχουμε δηλώσει ήδη και αποτελεί θέση της παράταξής μας
δεν συμβιβαζόταν με τα καθήκοντα της θέσης του (άρθρο 31/3528/2007).. Θεωρούμε ότι σε μια περίοδο που μαστίζεται από ανεργία, είναι προτιμότερο να μην καταλαμβάνουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί θέσεις ασύμβατες με το έργο τους και ιδιαίτερα σε εποχικά επαγγέλματα.
Έκπληξη προκάλεσε για άλλη μια φορά ο αιρετός της ΔΑΚΕ που δήλωσε προ της ψηφοφορίας ότι αν δεν ψηφιζόταν η άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή στο μόνιμο εκπαιδευτικό (και μέλος της παράταξής του) θα το έφτανε μέχρι το Υπουργείο Παιδείας!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΤΟ 2016) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ .
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ 2013 , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ,ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .
ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ