Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Η ανακοίνωση των διορισμών θα γίνει νωρίτερα από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν

ΚΟΠΤΣΗΣΤην εβδομάδα που έρχεται, νωρίτερα από ποτέ, ανακοινώνουμε τα ονόματα των εκπαιδευτικών οι οποίοι διορίζονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση δήλωσε στο alfavita.gr ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου παιδείας  κ. Αλέξανδρος Κόπτσης.

Όπως είναι γνωστό αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για τον μόνιμο διορισμό 3.449 εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι νέοι διορισμοί Γενικής Εκπαίδευσης γίνονται από τους ισχύοντες Πίνακες ΑΣΕΠ ("παλιούς").

Οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής θα πρέπει να περιμένουν εκδοθεί δεύτερη προκήρυξη, στις αρχές το καλοκαιριού, η οποία θα κλείσει τον κύκλο των 3.772 διορισμών που προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, λίγο πριν από την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Οι διορισμοί των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ στην Ειδική θα γίνουν από τους νέους οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ, που είναι όμως ακόμα σε διαδικασία έκδοσης και αναμένονται τον Ιούνιο του 2023.

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, σε χρονικό διάστημα που θα ορίσει το υπουργείο Παιδείας, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, προκειμένου να   ορκιστούν και να αναλάβουν  υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: