Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2023

Pisa: Τι έδειξαν οι διαγνωστικές εξετάσεις σε Δημοτικό και Γυμνάσιο | in.grΤο Υπουργείο Παιδείας για άλλη μια φορά έδειξε ποιο είναι το πραγματικό του πρόσωπο. Για άλλη μία φορά καταφεύγει στα δικαστήρια για να κηρύξει παράνομη, χρησιμοποιώντας το νόμο Χατζηδάκη, τη στάση εργασίας της ΔΟΕ για την ακύρωση των εξετάσεων PISA. Όμως με απειλές, βία, καταστολή, εκβιασμούς, τρομοκρατία, δικαστήρια και εκφοβισμό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ!!

Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

Μετά την ανακοίνωση της Δ.Ο.Ε. για 4ωρη στάση εργασίας (8-12) από τη ΔΟΕ και (12-3) από το Σύλλογο Δ/Ν Σάμου ενημερώνουμε τις/τους..

συναδέλφους/ισσες ότι, στην περίπτωση που η τετράωρη στάση που έχει προκηρυχθεί από την Δ.Ο.Ε. χαρακτηριστεί ως παράνομη από το δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε η κα Υπουργός Παιδείας, φοβούμενη τις αντιδράσεις του κλάδου μας, σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει αποφασίσει η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας (8-12) για την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023.

  • Δεν θα τους περάσει! Οι εξετάσεις PISA θα ακυρωθούν! Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων των μαθητών/τριών στην ολόπλευρη μόρφωση, ενάντια στην κατηγοριοποίηση, τις χορηγίες και τη γνώση εμπόρευμα.
  • Να μην επιτρέψουμε να «νεκρώσει» η γνώση, η κριτική σκέψη, κάθε ζωντανή λειτουργία του δημόσιου σχολείου και να μετατραπεί σε τυποποιημένη μετρήσιμη δεξιότητα.
  • Δεν θα επιτρέψουμε ούτε αυτή τη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες μας να γίνουν τα πειραματόζωα που προστάζουν η ΕΕ-ΟΟΣΑ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΓΟΝΕΙΣ-ΜΑΘΗΤ(ΡΙ)ΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA,

ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα…..

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: