Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης ή βελτίωσης θέσης στο ΠΥΣΠΕ Σάμου

εκπαιδευσηΔόθηκε άδεια στο ΥΠΑΙΘ από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που αφορούν στις Υπηρεσιακές Μεταβολές (Αποσπάσεις, οριστικές τοποθετήσεις, βελτιώσεις, επικύρωση οργανικών κενών από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων κ.α). Το αίτημα είχε κατατεθεί στην Ειδική Τριμελή Επιτροπή του άρθ. 28 παρ. 4 του ν. 2190 του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για κατ΄ εξαίρεση αναστολή της απαγόρευσης των Υπηρεσιακών Μεταβολών.

Η ΔΙΠΕ Σάμου καλεί τους εκπαιδευτικούς Γενικής Αγωγής όλων των ειδικοτήτων και τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΣΜΕΑΕ που έχουν υποβάλει αίτηση για βελτίωση θέσης, δήλωση για οριστική τοποθέτηση ή μετατέθηκαν από άλλες περιοχές στην Δ/νση Π.Ε. Σάμου, να υποβάλλουν από την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ώρα 23:59..

δήλωση, στην οποία να αναγράφουν κατά σειρά προτίμησης μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να μετατεθούν ή να τοποθετηθούν. Στις προτιμήσεις τους μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες, στις οποίες δεν αναφέρονται οργανικά κενά και πιθανόν να προκύψουν κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών από σχολείο σε σχολείο. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική.

Οι δηλώσεις για τη Γενική και Ειδική Αγωγή θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr/).

΄Δείτε εδώ τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ/ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: