Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 17 Γενάρη 2011

Στις 30/12/10 ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου ανακοίνωσε την απόφαση  για τους αιρετούς η οποία αναφέρει:
Έχοντας υπόψη ότι επιβολή πειθαρχικής ποινής θα δημιουργούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερα προβλήματα  απ’ ότι θα έλυνε, στη μικρή εκπαιδευτική κοινωνία του Νομού μας, αποφασίζει να μην επιβάλει ποινή στους αιρετούς, αλλά να τους απευθύνει αυστηρή σύσταση προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον ενέργειες και συμπεριφορές τέτοιες που δημιουργούν στην εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού μας αναταραχή και δυσφορία με αρνητικές επιπτώσεις στην εκπαίδευση. Δεν επιβάλει ποινή, αλλά προφορική επίπληξη, γιατί η δεδομένη χρονική στιγμή δεν το επέτρεψε. Ίσως κάποια άλλη δεδομένη στιγμή να το επιτρέψει…
Στις 7/1/11 ανακοινώθηκε από την περιφέρεια Β. Αιγαίου η ανασυγκρότηση του ΠΥΣΠΕ με Πρόεδρο τον κο Ζαβουδάκη Παν/τη και αναπληρωτή τον κο Μελεσανάκη Νικόλαο από την Ικαρία. Αντιπρόεδρο τον κο Αξιώτη Γιάννη, Δ/ντή Δ.Σ Παγώνδα με αναπληρωτή τον κο Μάρκου Νικόλαο, Δ/ντή Δ.Σ. Όρμου Καρλοβάσου. Μέλος η κα Γαβριήλ Αφοδίτη, Προϊσταμένη Εκπ/κών θεμάτων με αναπληρώτρια την κα Ανδρεάδου Σουλτάνα Δ/ντρια Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου. Αιρετά μέλη ο κος Κακαγιάννης Αντώνης, με αναπληρώτρια την κα Δάλλη Μαρία και ο κος Μεσοχωρίτης Παντελής, με αναπληρώτρια την κα Τσολακίδου Χριστίνα.  Και στη νέα σύνθεση, ως μέλος του ΠΥΣΠΕ  παραμένει η Προϊσταμένη  Εκπαιδευτικών Θεμάτων, πράγμα που δεν προβλέπεται από το νόμο περί συγκρότησης ΠΥΣΠΕ.

Τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2010, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. την τοποθέτηση  εκπαιδευτικού αποσπασμένης από άλλο ΠΥΣΠΕ 2. την τοποθέτηση αναπληρωτών Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής 3. τον ορισμό Προϊσταμένης Νηπιαγωγείου Ειδικού σχολείου 4. την τροποποίηση διάθεσης εκπαιδευτικού Πληροφορικής και 5. την τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικών Δασκάλων.
Στο πρώτο θέμα έγινε η τοποθέτηση της νηπιαγωγού Χουσνή Ελένης αποσπασμένης από άλλο ΠΥΣΠΕ στο 1ο Νηπιαγωγείο Σάμου.
Ως δεύτερο θέμα ήταν οι τοποθετήσεις των δύο (2) αναπληρωτών Καρακώστα Ευανθίας και Χρέμου Παγώνας, Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής, στο Ειδικό νηπιαγωγείο Σάμου.
Στο τρίτο θέμα ορίσθηκε ως Προϊσταμένη στο Ειδικό νηπιαγωγείο η κα Καρακώστα επειδή προηγούταν στο πίνακα διορισμού (298) έναντι της κας Χρέμου (299).
Ως τέταρτο θέμα ήταν η τροποποίηση διάθεσης εκπαιδευτικού Πληροφορικής από τη Β/θμια Εκπ/ση. Ο συνάδελφος Ευαγγελίδης Θεόδωρος είχε διατεθεί για πέντε (5) ώρες στο ολοήμερο σχολείο του Όρμου Καρλοβάσου, ενώ η διάθεσή του ήταν για τέσσερις (4) ώρες.
Στο πέμπτο θέμα ήταν η τροποποίηση των τοποθετήσεων των εκπαιδευτικών κ. Δρίβα Χαρίκλειας, Ματιοπούλου Κων/νας και Γκουτζιαμάνη Αικατερίνης. Οι εκπαιδευτικοί είχαν τοποθετηθεί στο 2ο Δ.Σ πόλεως Σάμου, αλλά υπηρετούν στο Γραφείο. Η πρόταση της Διοίκησης ήταν να τοποθετηθούν σε άλλα σχολεία με περισσότερα μόρια (Παλαιοκάστρου – Πλατάνου και Κουμεΐκων αντίστοιχα). Διαφώνησαν οι δύο αιρετοί. Το ένα μέλος διαφώνησε για τις δύο αναπληρώτριες, οπότε παραμένουν στην αρχική τους τοποθέτηση (2ο Δ.Σ. Σάμου), αλλά συμφώνησε με την τροποποίηση της τοποθέτησης της κας Δρίβα Χαρίκλειας, οπότε τοποθετείται στο Δ.Σ. Παλαιοκάστρου.
Κακαγιάννης Αντώνης   
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: