Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/2012, στις 4:00μμ)

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, εν όψει της ψήφισης στη Βουλή – με τη διαδικασία του κατεπείγοντος – του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.
 
«Η κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου, οι νέες περικοπές στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις, η κατεδάφιση του κράτους πρόνοιας, η κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών, όπως ο ΟΕΚ και η Εργατική Εστία, οι νέες απολύσεις από το Δημόσιο αποτελούν τα νέα βάρβαρα μέτρα τα οποία βιάζεται να ψηφίσει η συγκυβέρνηση προκειμένου να γίνει αρεστή στην τρόικα και στους δανειστές», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
 
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα με απεργίες, συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, θα βρισκόμαστε κάθε μέρα στους δρόμους για να εμποδίσουμε το νέο έγκλημα σε βάρος των εργαζόμενων, της κοινωνίας και της χώρας μας.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/2012, στις 4:00μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
από ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

(προσυγκέντρωση της ΟΛΜΕ στην Ερμού)
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για :
 
- ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ  ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
-  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
- Να καταργηθεί το βάρβαρο και δουλοπρεπές μνημόνιο κυβέρνησης – ΕΕ – Δ.Ν.Τ., το μεσοπρόθεσμο και όλα τα μέτρα που απορρέουν από αυτά.
- Όχι στη δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που τη συνοδεύουν.

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22- 2 -12 ΣΤΙΣ 4 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: