Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 26 Νοεμβρίου 2012

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα:

1. Μονιμοποίηση εκπαιδευτικού λειτουργού 2. Ορισμός αναπληρώτριας της Δ/ντριας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου. 3. Ορισμός Προϊσταμένης στο 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου. 4. Παράταση δίμηνων αποσπάσεων. 5. Τροποποίηση διάθεσης εκπ/κού ΠΕ11/Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Β/θμιας και 6. Τοποθέτηση και αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρώτριας εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ-70/Δασκάλων (ΕΚΤΑΚΤΟ).

Στο πρώτο θέμα μονιμοποιήθηκε η εκπαιδευτικός ΠΕ-60 κ. Γιάννου Όλγα, επειδή συμπλήρωσε διετία έως 18-11-12. Η μονιμοποίηση έγινε επειδή δεν έχει εκδοθεί το νέο Π.Δ. που θα αναφέρεται στη μονιμοποίηση των εκπαιδευτικών.

Ως δεύτερο θέμα ήταν ο ορισμός της κ. Μαρίνου Ελένης, ως αναπληρώτρια Δ/ντρια της Δ/ντριας του 1ου Δ.Σ. Αγίου Κηρύκου.

Στο τρίτο θέμα ήταν ο ορισμός της κ. Παπανδρέου Λυδίας ως Προϊσταμένη στο 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου, από 31-10-12, λόγω μακροχρόνιας άδειας εκπαιδευτικού.

Η έναρξη όμως του επιδόματος θέσης ξεκινά από 31-12-12, επειδή σύμφωνα με το νόμο το επίδομα καταβάλλεται μετά την πάροδο δύο μηνών από την αναπλήρωση. Πιστεύω όμως, ότι είναι άδικο, η εκπαιδευτικός, να εξασκεί τα καθήκοντα της Προϊσταμένης για δύο μήνες και να μην καταβάλλεται το επίδομα θέσης.

Ως τέταρτο θέμα ήταν η παράταση των δίμηνων αποσπάσεων των εκπαιδευτικών ΠΕ-71 Αβραμίδου Βασιλικής και Καραγκιαβούρη Μαργαρίτας που υπηρετούν στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία Σάμου και Ικαρίας μέχρι τέλους του διδακτικού έτους (21-6-12). Σε περίπτωση όμως πρόσληψης αναπληρωτών θα επανέλθουν στα Τ.Ε. που είχαν προσληφθεί.

Διαφώνησα με την παράταση των δίμηνων αποσπάσεων και ζήτησα τα κενά να καλυφθούν από εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής.

Στο πέμπτο θέμα τροποποιήθηκε η διάθεση της εκπαιδευτικού ΠΕ-11/Φυσικής Αγωγής κ. Γεράκη Μαρίας, ως εξής: 6 ώρες στο 2ο Δ. Σ. Σάμου (πρωινό) και 4 ώρες στο 3ο Δ. Σ. Σάμου (ολοήμερο).

Ως έκτο θέμα ήταν η τοποθέτηση και η αναγνώριση της προϋπηρεσίας της αναπληρώτριας εκπαιδευτικού κ. Στρατίκη Βασιλικής, ΠΕ-70/Δασκάλων, για την Παράλληλη στήριξη, στο 1ο Δ. Σ. Σάμου, σύμφωνα με την εισήγηση της Προϊσταμένης του ΚΕΔΔΥ Σάμου.

Πάντα στη διάθεσή σας

Κακαγιάννης Αντώνης

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

6944271826-2273061970-61231

Δεν υπάρχουν σχόλια: