Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων : Όλοι στη 48ωρη απεργία 6-7/11

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ικαρίας-Φούρνων, ενόψει της ψήφισης των νέων βάρβαρων μέτρων καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν και να κάνουν ότι είναι δυνατό για την επιτυχία της 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης.

Το τρίτο κατά σειρά μνημόνιο, αποτελεί μια κολοσσιαία επιχείρηση αφαίμαξης του ήδη γονατισμένου οικονομικά, ελληνικού λαού και είναι μακράν το επαχθέστερο πακέτο μέτρων. Η υπερψήφιση του θα σημάνει την οριστική καταδίκη του ελληνικού λαού στην φτώχεια και την εξαθλίωση και την βύθιση της ελληνικής οικονομίας σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση.

Απέναντι στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα περιθώριο να αδρανήσουν.  Οφείλουν να απορρίψουν τα τρομοκρατικά διλήμματα της προπαγάνδας που δυο χρόνια τώρα συνοδεύει την βάρβαρη μνημονιακή πολιτική, να βάλουν φραγμό στην εξαθλίωση του λαού και την εκποίηση της περιουσίας του.

Έχουμε χρέος να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε η 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ να έχει το περιεχόμενο και τη μαζικότητα που επιτάσσουν οι ανάγκες. Μπορούμε τώρα όλοι μαζί, να αποτρέψουμε την ψήφιση και την εφαρμογή των νέων αλλά και των προηγούμενων βάρβαρων μέτρων, με ένα παλλαϊκό ξεσηκωμό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ - ΔΝΤ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Στις 6 και 7 Νοέμβρη κλείνουμε τα σχολεία και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις και τις δράσεις του σωματείου μας, όπως αυτές θα καθοριστούν με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (της 31/10)

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

                                                        Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: