Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Απαράδεκτη η κατάσταση με τις συνεχείς διακοπές νερού στο Ηραίο

Το πρόβλημα των συνεχών διακοπών νερού στο Ηραίο δεν είναι καινούριο. Ταλαιπωρεί χρόνια τώρα κατοίκους και επισκέπτες και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το γεγονός ότι η περιοχή έχει καινούριο δίκτυο ύδρευσης, πράγμα που δε δικαιολογεί τις συνεχείς βλάβες. Σήμερα, είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα χωρίς νερό, η διακοπή του οποίου ξεκινά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι.
Οι δεκάδες πλέον επαφές με τις αρμόδιες αρχές έχουν αποβεί μέχρι σήμερα άκαρπες, καθώς κανείς δε δείχνει να «ξέρει» κάτι ή να έχει τη διάθεση να διορθώσει οριστικά το πρόβλημα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτές οι διακοπές είναι πάντα απροειδοποίητες με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι κάτοικοι αλλά και οι επαγγελματίες να κάνουν μια οποιαδήποτε πρόβλεψη για τις ανάγκες τους. Η δικαιολογία είναι ότι το Ηραίο δεν έχει μεγάφωνα (!!!!!) για να ανακοινωθεί εκ των προτέρων η διακοπή.
Σημειωτέον δε, ότι στις διακοπές νερού που αφορούν όλη την περιοχή Παγώνδα-Ηραίου, μένουν χωρίς νερό και τα παιδιά του σχολείου της περιοχής, καθώς στο σχολείο τους δεν υπάρχει κυλικείο…
Το μόνο που ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής είναι να διορθωθεί το πρόβλημα και να μην αισθάνονται ότι ζουν όχι απλά σε υποβαθμισμένη περιοχή, αλλά και κάποιες δεκαετίες πίσω!
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: