Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Τετάρτη 6/3 στις 7μμ στην κινηματογραφική Λέσχη Ίριδα στο Καρλόβασι

Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κλιμακώνει την αντιδραστική της επίθεση και στις τρείς εκπαιδευτικές βαθμίδες. Κλείσιμο-συγχωνεύσεις δεκάδων τμημάτων ΑΕΙ-ΤΕΙ(σχέδιο Αθηνά), συμπτύξεις τμημάτων και καταργήσεις σχολείων, κατάργηση δωρεάν βιβλίων και συγγραμμάτων, διάλυση των στοιχειωδών όρων λειτουργίας σχολείων και σχολών, αξιολόγηση-απολύσεις εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων και ανατροπή των εργασιακών τους σχέσεων, βρίσκονται ήδη μπροστά μας.

Η ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών αντίστασης και πάλης απέναντι σε αυτή την πολιτική στην κατεύθυνση ανοίγματος και σύνδεσης της πάλης αυτής με τους άλλους κλάδους των εργαζομένων και με τη νεολαία, ξεκινώντας από το συντονισμό των εκπαιδευτικών και των τριών βαθμίδων και των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου, είναι προφανής.

Γι αυτό καλούμε σε ανοιχτή κοινή σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των τεσσάρων σωματείων (σύλλογος ΔΕΠ και σύλλογος διοικητικών υπαλλήλων Παν/μιου Αιγαίου, σύλλογος Δ/Ν και ΕΛΜΕ) την Τετάρτη 6/3 στις 7μμ στην κινηματογραφική Λέσχη Ίριδα στο Καρλόβασι.

Τα Δ.Σ.

ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: