Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Κριτήρια τοποθέτησης Αναπληρωτών (Ενημερωτικό) - Προσλήψεις πέντε (5) Μουσικών στο ΠΥΣΠΕ Σάμου

Διορίστηκαν στις 30/9, πέντε (5) Μουσικοί στο ΠΥΣΠΕ Σάμου ( 4 στην Α΄ και 1 στη Β΄ Σάμου ) για να καλύψουν ανάγκες σε σχολεία της Α/θμιας Εκπ/σης. Οι συνάδελφοι μπορούν να παρουσιασθούν στη ΔΙΠΕ Σάμου, έως την Τρίτη 4 Οκτώβρη. Τις προσλήψεις μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Οι συνάδελφοι θα τοποθετηθούν πρώτα σε σχολείο της προτίμησής τους και στη συνέχεια θα γίνει από το ΠΥΣΠΕ η διάθεσή τους σε  άλλα σχολεία. Τα κενά μπορείτε να τα δείτε στον πίνακα. Όπου (Δ) το σχολείο είναι δυσπρόσιτο. Στη Β΄Σάμου υπάρχει κενό στο Δ.Σ. 1ο Αγίου Κηρύκου.

Μετά από ερωτήματα συναδέλφων αναπληρωτών σας ενημερώνουμε ότι οι τοποθετήσεις τους γίνονται σύμφωνα με τα μόριά τους. Η σειρά στους πίνακες ενδέχεται να τροποποιηθεί από το ΠΥΣΠΕ, εάν υπάρχουν συνάδελφοι ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι, μεσογειακή αναιμία, έγγαμοι με τέκνα, έγγαμοι).

Μπορείτε να διαβάσετε και την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα κριτήρια τοποθέτησης των αναπληρωτών στα σχολεία εδώ.

Λίγα λόγια για το ΠΥΣΠΕ Σάμου.

Το ΠΥΣΠΕ Σάμου περιλαμβάνει την περιοχή της Α' Σάμου (μόνο το νησί της Σάμου), ενώ η Β' τα νησιά της Ικαρίας και των Φούρνων.

Για όσους δε γνωρίζουν τα νησιά μας δείτε τους χάρτες :

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κακαγιάννης Αντώνης, 
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου,
6944271826 - 22730.61970/61231
antoniskak18@gmail.com

Δάλλη Μαρία, 
Αναπληρώτρια Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου,
6974476651 - 22730.91775
 dalllimar@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: