Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Κουμαραδαίοι Σάμου: Διαιωνίζονται τα προβλήματα…

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Κουμαραδαίων. Εκεί την υποδέχτηκαν κάτοικοι του χωριού, καθώς και η εκπρόσωπος της κοινότητας, Θεολογία Κληρονόμου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για διάφορα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και για διάφορους τρόπους αντιμετώπισης κάποιων ζητημάτων. Εκτενής αναφορά και συζήτηση έγινε για το πρόβλημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού.

Η εκπρόσωπος του χωριού αναφέρθηκε στο ότι προβλήματα δεκαετιών ακόμα διαιωνίζονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο καθαρισμός των αγροτικών δρόμων, όπου πολλές φορές γίνεται "αγώνας" για το πώς, γιατί, από ποιούς και αν πρέπει τα κλαδιά που εισέρχονται στους αγροτικούς δρόμους να κοπούν.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ακουστήκαν διάφορα προβλήματα και παράπονα. Αγροτικός ιατρός δεν υπάρχει πάνω από 6 μήνες. Για τους μαθητές γυμνασίου της ευρύτερης περιοχής δεν υπάρχει τρόπος μεταφοράς κατά το σχόλασμά τους. Επίσης, έγινε αναφορά για ορισμένα προβλήματα σε σημάνσεις του χωριού, καθρέπτες αποφυγής συγκρούσεων, προστατευτικές μπάρες και χαλασμένο οδόστρωμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: