Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Τα οργανικά κενά Δασκάλων & Νηπιαγωγών στην Α΄ Σάμου (14-04-22)

Η ΔΙΠΕ Σάμου ανακοίνωσε σήμερα (14/04) τα οργανικά κενά των σχολικών μονάδων στο ΠΥΣΠΕ Σάμου. 

Οι δηλώσεις τοποθέτησης των εκπαιδευτικών θα γίνουν ηλεκτρονικά στο mail@dipe.sam.sch.gr από 02/05 έως 09/05/22 και ώρα 15:00. 

Όσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στη διάθεση ή έχουν έρθει με μετάθεση από άλλα ΠΥΣΠΕ ή έχουν ζητήσει βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση θα μπορέσουν να υποβάλουν στη δήλωσή τους έως 20 σχολικές μονάδες

Επειδή κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων μπορεί να προκύψουν και άλλα οργανικά κενά, καλό θα είναι οι συνάδελφοι να δηλώσουν όλες τις σχολικές μονάδες που επιθυμούν, πέρα από τα υφιστάμενα οργανικά κενά.

Επίσης, να ληφθεί υπόψη ότι σε ορισμένες σχολικές μονάδες μπορεί να προκύψουν λειτουργικές  υπεραριθμίες. 

Στους συνημμένους συνδέσμους μπορείτε να δείτε τον πίνακα με τα μόρια των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών που έχουν ζητήσει οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης για την Α΄ Σάμου, για τη τη Β’ και Γ’ Σάμου και για όσους έχουν έρθει με μετάθεση από άλλα ΠΥΣΠΕ .

Δείτε τα οργανικά κενά των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γενικής και Ειδικής Αγωγής στο νησί της Σάμου. Το 2ο Δ.Σ. Σάμου (12/θ) και το 2ο Νηπιαγωγείο Σάμου είναι πειραματικά και δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις. Το νηπιαγωγείο Παγώνδα είναι σε αναστολή.

Μετά τις διακοπές του ΠΑΣΧΑ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Κακαγιάννης Αντώνης

π. Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δάλλη Μαρία

π. Αναπληρώτρια Αιρετός 

ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δείτε εδώ τα οργανικά κενά των εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων στην Α΄ Σάμου

Δείτε εδώ τα οργανικά κενά στη Β΄και Γ΄ Σάμου



Δεν υπάρχουν σχόλια: