Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Υποβολή δήλωσης σχολικών μονάδων στη ΔΙΠΕ Σάμου για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ & για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ έως 19-07-24

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΙΠΕ Σάμου, καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων:

  • που βρίσκονται στη διάθεση της ΔΙ.Π.Ε. Σάμου, 
  • που επιθυμούν απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. και
  • που αποσπάστηκαν από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Σάμου, 
να υποβάλουν αίτηση/δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για τοποθέτηση, έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2023 και ώρα 11:00, με ηλεκτρονικό μήνυμα, συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο ακόλουθο link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYLH9Ph_CW0JyAh8ms50o1kDPpSi1qvxAc50AyUO0ZhDkfhw/

Αφού συμπληρωθεί η αίτηση στον παραπάνω σύνδεσμο, θα σας αποσταλεί αυτόματα στο προσωπικό σας e-mail συμπληρωμένη. Θα την εκτυπώσετε, θα την υπογράψετε και θα την αποστείλετε με e-mail υπογεγραμμένη μαζί με όλα τα απαραίτητα πρόσφατα δικαιολογητικά (σκαναρισμένα, σε ένα αρχείο .pdf και ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ) τα οποία θα συνοδεύουν την αίτηση σας π.χ. εντοπιότητα, συνυπηρέτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κτλ. Την αίτηση απόσπασης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα την αποστείλετε μόνο στο e-mail της υπηρεσίας: mail@dipe.sam.sch.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρόσφατα θεωρούνται τα πρόσφατης έκδοσης δικαιολογητικά των οποίων η ημερομηνία έκδοσης δεν υπερβαίνει τους τρεις μήνες (3) πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης..

* Να διευκρινίσουμε ότι:

  •  Δηλώνουμε και άλλες σχολικές μονάδες, που δεν έχουν λειτουργικά κενά,  επειδή κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων μπορεί να δημιουργηθούν λειτουργικά κενά και να μην τα έχετε δηλώσει. 
  • Οι τοποθετήσεις θα γίνουν σύμφωνα με τα μόρια των αποσπάσεων, σε φθίνουσα σειρά.
Δείτε εδώ τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Σάμου 

Δείτε εδώ τα λειτουργικά κενά μετά τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών 

Δείτε εδώ και την προηγούμενη ανακοίνωσή μας  

Καλή τοποθέτηση

Κακαγιάννης Αντώνης

Δ/ντής Δ.Σ. Μυτιληνιών

π. Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Σάμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: