Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

3o Επιστημονικό Φοιτητικό Συμπόσιο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων Σάμου

Στις 8 & 9 Απριλίου 2011 το Τμήμα μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών του τμήματος διοργανώνει το 3o Επιστημονικό Φοιτητικό Συμπόσιο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας των ΑΕΙ με την κοινωνία αλλά και την στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας σε νέα επιστημονικά πεδία εφαρμογής της πληροφορικής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καταξιωμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες, στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις αλλά και τις δυνατότητες που ανοίγονται στους τομείς της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην Ελλάδα και διεθνώς. Επίσης προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος θα παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες και ιδέες που ξεχώρισαν, ενώ σε ειδική συνεδρία θα συζητηθούν κοινές δράσεις προώθησης της ερευνητικής συνεργασίας του τμήματος με φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις της πληροφορικής και των επικοινωνιών. 
Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του δήμου (Πλατεία Καρλοβάσου) και συνημμένο θα βρείτε το πρόγραμμα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συμποσίου στη διεύθυνση http://samos-symposium.blogspot.com/

Maria Karyda
Lecturer
Dept. of Information and Communication Systems Engineering
University of the Aegean
Karlovassi, Samos, GR-83200, Greece
Tel.: +30-22730-82266
Fax: +30-22730-82009
email: mka@aegean.gr
URL:
http://www.icsd.aegean.gr/mka

Δεν υπάρχουν σχόλια: