Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η Γερμανία αντίπαλος της εθνικής

Η Γερμανία θα είναι η αντίπαλος της εθνικής μας στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λεβ νίκησε με σκορ 2-1 τη Δανία και εξασφάλισε πρωτιά και πρόκριση. Η Πορτογαλία νίκησε 2-1 την Ολλανδία και πήρε τη δεύτερη θέση.

Ματς για γερά νεύρα ήταν, λοιπόν, αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και τη Δανία. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με γκολ του Ποντόλσκι στο 19' ύστερα από πάσα του Μίλερ. Λίγο μετά, η Δανία ισοφάρισε (24') με τον Κρόν -Ντέλι, κατόπιν σέντρας του Γιάκομπσεν. Η ομάδα του Μόρτεν Ολσεν έδωσε τα πάντα για τη νίκη-πρόκριση και στο 51' είχε δοκάρι με τον Πάουλσεν.


Τελικά, η Γερμανία έδιωξε το άγχος με τον Μπέντερ στο 81' (2-1).

Ετσι, η Γερμανία καλείται να αντιμετωπίσει την εθνική μας στο Γκντανσκ, σε ματς που θα διεξαχθεί το βράδι της Παρασκευής.

Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πορτογαλία ανέτρεψε το σκορ και με το 2-1 επί της Ολλανδίας πήρε την πρόκριση. Τώρα, η ομάδα του Ρονάλντο θα παίξει με την Τσεχία την ερχόμενη Πέμπτη.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και μεγάλος πρωταγωνιστής υπήρξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άσος της Ρεάλ είχε δύο γκολ και δύο δοκάρια!

Η Ολλανδία προηγήθηκε στο σκορ στο 11' με τον Φαν ντερ Φάαρτ(1-0). Στο 16' ο Ρονάλντο έστειλε με σουτ τη μπάλα στο δοκάρι και στο 28' έγινε το 1-1 από τον Ρονάλντο, μετά καταπληκτική ασίστ του Περέιρα.

Στο 74' η Πορτογαλία έφτασε στο 2-1 ξανά με τον Ρονάλντο σε αντεπίθεση. Στο 82' σουτ του Φαν ντερ Φάαρτ σταμάτησε στο δοκάρι και την ίδια τύχη είχε προσπάθεια του Ρονάλντο στο 90'.

Η βαθμολογία του ομίλου: Γερμανία 9, Πορτογαλία 6, Δανία 3, Ολλανδία 0. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: