Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Συγκέντρωση φορέων, πολιτών Σάμου 7 Απρίλη. Στάση πληρωμών προς Εφορεία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ.

stasi pliromonΗ προκηρυγμένη, για τον μήνα Απρίλιο, στάση πληρωμών προς Τράπεζες, Εφορεία & ΔΕΚΟ,  είναι ο λόγος που το ΕΠΑΜ Σάμου καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση σωματεία, φορείς και πολίτες της Σάμου στις 7 Απρίλη, στην οποία σας καλούμε να συμμετάσχετε [ως συνδιοργανωτές].

Το βασικό σκεπτικό αυτής της συγκέντρωσης είναι συλλογικές δράσεις αντίστασης στη σημερινή κατοχή της χώρας μας και η έμπρακτη μη αναγνώρισή του κατοχικού κράτους, μέσα από συλλογικές μορφές οργάνωσης, που στόχο θα έχουν την υπεράσπιση της Πατρίδας και του Έθνους, καθώς και την ανάκτηση των βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων όλου του λαού .

Οι τομείς αυτής της οργάνωσης είναι ποικίλοι και αφορούν την ενημέρωση των συνανθρώπων μας, την επικοινωνία, την αλληλεγγύη, θέματα μετακίνησης, θέματα υγείας, την προστασία της περιουσία μας, την υποστήριξη των εργασιακών μας δικαιωμάτων, την πολιτική ανυπακοή με ομαδικές αγωγές, διαδηλώσεις κλπ.[βλ. συνημμένο φυλλάδιο]. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν αυτά να πραγματοποιηθούν, πιστεύουμε ότι είναι η Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας [-όπως αυτή περιγράφεται και αναπτύσσεται στο συνημμένο φυλλάδιο-], η οποία θα έχει λειτουργικό χαρακτήρα, με την έννοια ότι αποσκοπεί στο να μπλοκάρει τις δομές του κατοχικού κράτους.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται η δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής που θα προκύψει μέσα από μαζικές συνελεύσεις φορέων & πολιτών. Συνεπώς βασικός σκοπός της συγκέντρωσης της 7ης Απριλίου είναι η προετοιμασία του πλαισίου που θα αναδείξει την Συντονιστική Επιτροπή. 

[Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε ως συνδιαργανωτές στην ανοιχτή συγκέντρωση της 7ης Απριλίου, παρακαλούμε ενημερώστε μας ως την Τρίτη το βράδυ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: