Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

2014 και Καλή Ανάσταση…

Πάει και αυτός ο παλιοχρόνος, που να φύγει και να μην ξανάρθει… Για το 2013 μιλάμε που  ήταν πραγματικά  μια χρονιά με επεισοδιακά και σημαντικά γεγονότα για την Ελλάδα… Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως  συλλήψεις σαν αυτή του Μιχαλιολάκου και των ομοϊδεατών του, επεισόδια, διαμαρτυρίες, θανάτους συνανθρώπων μας από καιρικά φαινόμενα, σημαντικές επισκέψεις ξένων πολιτικών. Success story μαζί με ανέχεια μεγάλου μέρους του πληθυσμού!!!
Μάθαμε για μίζες με απίστευτα ποσά που έπεφταν σαν το χαλάζι…

Ακούσαμε ότι υπουργοί και «παρακατιανοί» της κλίκας, τα έπαιρναν από παντού!!! Την ίδια ώρα παραγωγοί των Λαϊκών αγορών μοίρασαν δωρεάν τρόφιμα σε χιλιάδες κόσμου που συνωστίζονταν στις ουρές να τα παραλάβουν καθώς εν μέσω κρίσης ακόμα και τα βασικά είδη λείπουν από το οικογενειακό τραπέζι.

Είδαμε σε ζωντανή μετάδοση το κλείσιμο της Δημόσιας τηλεόρασης αλλά και την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο…  Ακούσαμε για διαθεσιμότητες από όλο τον δημόσιο τομέα… Μας εξέπληξε μάλιστα και  το γεγονός ότι μόνο  οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ήταν «πιστές» στο ραντεβού τους έξω από το ΥΠΟΙΚ ενάντια στην τρόικα και τη διαθεσιμότητα.

Είδαμε τον Άδωνι  να  διαλύει και τη δημόσια υγεία φουσκώνοντας σαν κόκορας, σε κάθε τηλεοπτική ευκαιρία… Είδαμε δημεύσεις ακινήτων περιουσιών μέσω φόρων, χαρατσιού,  με εξώσεις, λουκέτα, και μαζικές απολύσεις... Ανθρωποθυσίες κι αυτοκτονίες από το  κρύο και τα  μαγκάλια.

Στην εκπνοή μάλιστα του χρόνου είδαμε  ακόμη και την ένοπλη επίθεση, στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολτ, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως!!!

Α! Ξεχάσαμε τον φον Στουρνάρα. Τον μόνο από τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς ο οποίος μιλούσε και μιλά με την γλώσσα της αλήθειας… Για αυτό ετοιμαστείτε βαζελίνη και επίκυψη…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: