Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Συνεδρίαση Κ.Υ.Σ.Π.Ε. για τις μετατάξεις την Τρίτη 8-10-2019

Σας ενημερώνω ότι την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:30, θα συνεδριάσει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από κλάδο σε κλάδο & εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

4.«Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π., Ε.Ε.Π. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

5.«Εξέταση αίτησης αποδέσμευσης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε θέση Ε.Ε.Π., Ε.Β.Π. Δομών Ειδικής Αγωγής και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

6.«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2019-2020 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: