Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ 31 Ιανουαρίου 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Κακαγιάννης Αντώνης"Αγαπητοί συνάδελφοι,

στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Σάμου στις 31 Ιανουαρίου 2020:

  • Τοποθετήθηκε ομόφωνα στα γραφεία της Δ/νσης Α/βάθμιας (εξ ολοκλήρου) η εκπαιδευτικός ΑΜΩ ΠΕ07/Γερμανικής Γλώσσας, Σκούφουλα Ανδριάνα, επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες ώρες στα σχολεία.
  • Τοποθετήθηκαν ομόφωνα (προσωρινά) οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσελήφθησαν στις 27/1, που μπορείτε να τους δείτε στο: http://epikoinonia-samou.blogspot.com/2020/01/31-1-20.html .
  • Αναβαθμίστηκε από ΑΜΩ σε πλήρους ωραρίου η μουσικός Θαλασσινού Μαριάνθη, επειδή υπήρχε λειτουργικό κενό στην Α’ Σάμου. Να θυμίσουμε εδώ ότι παλαιότερο αντίστοιχο αίτημα εκπαιδευτικού Γερμανικής Γλώσσας (όσοι ήταν στη συνέλευση του Δεκεμβρίου, θα το θυμούνται), δεν ήταν δυνατό να ικανοποιηθεί, επειδή δεν υπήρχε λειτουργικό κενό. Όλοι όμως θυμόμαστε τις καταγγελίες προς εμάς του αιρετού της ΔΑΚΕ και όσων έλεγαν ότι τάχα εμείς ήμασταν η αιτία που δεν έγινε πλήρους η εκπαιδευτικός, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε λειτουργικό κενό. Πάρα πολύ απλά τα πράγματα για να γίνει κάποιος συνάδελφος πλήρους. Δικαιωθήκαμε και σε αυτή την περίπτωση για όσα λέγαμε. Βέβαια η λάσπη καλά κρατεί και οι εύπιστοι πολλοί.
  • Μετά την τοποθέτηση των αναπληρωτών συζητήθηκε ως έκτακτο θέμα και συμφωνήθηκε ομόφωνα ο ορισμός προϊσταμένων: στο Ειδικό νηπιαγωγείο η Αϊβαλιώτη Ευαγγελία και στο νηπιαγωγείο Χώρας η Ικαρίου Μαρία (λόγω άδειας της υπάρχουσας προϊσταμένης).

Επίσης, προτάθηκε ως έκτακτο θέμα η αίτηση συναδέλφου που ζητούσε αλλαγή διάθεσης για να παίρνει τα οδοιπορικά, αλλά ζητήσαμε να συζητηθεί ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης σε επόμενη συνεδρίαση. Στηρίζουμε τα έκτακτα θέματα εφόσον είναι έκτακτα, διαφορετικά ζητάμε να μπαίνουν στα θέματα Ημερήσιας Διάταξης. Καλό είναι όμως, όταν υπάρχουν αιτήσεις συναδέλφων προς το ΠΥΣΠΕ να ενημερώνονται και οι δύο αιρετοί.

Υπερωριών ολιγοθέσιων σχολείων συνέχεια…

Μετά την καταγγελία της ΔΑΚΕ και συγκεκριμένα του αναπληρωτή αιρετού της, που εργάζεται σε ολιγοθέσιο σχολείο έχουμε να καταθέσουμε τα εξής:

  1. Ο αναπληρωτής αιρετός πήρε ΟΛΕΣ τις υπερωρίες που είχε προτείνει προς το ΠΥΣΠΕ Σάμου για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα.
  2. Το πρόβλημά του ήταν για το Σεπτέμβριο, όπου, ενώ το ΠΥΣΠΕ ενέκρινε 3 υπερωρίες την εβδομάδα (από 16/9), αυτός ζητούσε 2 επιπλέον ώρες, επειδή κάλυψε συναδέλφους που απουσίαζαν!
  3. Ενώ μπορούσε να κάνει ένσταση, δεν την έκανε, αλλά κατήγγειλε εμάς, επειδή ψηφίσαμε τις υπερωρίες των συναδέλφων των ολιγοθέσιων, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαν καταθέσει!
  4. Δεν υπήρξε καμία ένσταση από τους υπόλοιπους συναδέλφους για τις υπερωρίες.

Να θυμίσουμε στους αιρετούς της ΔΑΚΕ ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

Δείτε εδώ τις προηγούμενες συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κακαγιάννης Αντώης                           Δάλλη Μαρία

               Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου,           Αναπληρώτρια Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου,

6940556436-6944271826 - 22730.61231,          6974476651 - 22730.32940,

antoniskak18@gmail.com        dalllimar@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: