Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ: Δεν ξεχνάμε! Να καταδικαστούν οι φασίστες δολοφόνοι!

Ζητά να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις η ΕΛΜΕ Σάμου - ΕΡΤ  ΑιγαίουΚάτω η πολιτική που γεννά και στηρίζει το φασισμό!

ΟΛΟΙ στην 3ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Οκτώβρη 11πμ με 2μμ και τη συγκέντρωση στις 12μμ στην πλατεία Πυθαγόρα, στο Βαθύ.

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη αναμένεται να βγει η δικαστική απόφαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής. 5,5 χρόνια έχουν περάσει από το ξεκίνημα της δίκης και 7 από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και το σύστημα, το ίδιο που γεννά το φασισμό, έχει δείξει τις διαθέσεις ως προς το πώς θέλει να μεταχειριστεί το φασιστικό μόρφωμα. Τόσο ο δολοφόνος όσο και οι πολιτικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ ήδη η πρόταση της εισαγγελίας καθιστά σαφές ότι θέλουν «να την ρίξουν στα μαλακά».

Ο Παύλος Φύσσας είχε στοχοποιηθεί από τους Χρυσαυγίτες και το βράδυ της 17ης Σεπτέμβρη του 2013 μαχαιρώθηκε με δύο επαγγελματικά χτυπήματα στην καρδιά του στο Κερατσίνι μετά από οργανωμένο σχέδιο τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής. Η πράξη αυτή ήταν μέρος της συλλογικής οργανωμένης καθοδηγημένης δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, αφού είχαν προηγηθεί δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στην περιοχή, αλλά και σε ανυπεράσπιστους Αιγύπτιους ψαράδες, η δολοφονία του μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν, όλα τα καταγεγραμμένα και μη εγκλήματα της Χ.Α., εκατοντάδες εκδηλώσεις βίας και μίσους απέναντι σε ανθρώπους που αγωνίζονται.

Aπαιτούμε την τιμωρία των ναζί δολοφόνων και παλεύουμε να απομονωθούν οι διάφορες φασιστικές ομάδες που ξεφυτρώνουν και όπως και η Χ.Α. συγκροτούν σύγχρονα τάγματα εφόδου και δρουν ενάντια σε αγωνιστές , σε πρόσφυγες, σε αντιφασίστες και σε κάθε «διαφορετικό» άνθρωπο. Αγωνιζόμαστε για να αποκρουστούν και να εξαλειφθούν οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές, ρατσιστικές αντιλήψεις και το δηλητήριο του μίσους των μισανθρωπικών αντιλήψεών τους που ποτίζει συνειδήσεις. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην πολιτική κατάπνιξης και κατάργησης των ελευθεριών και των δικαιωμάτων στην οργάνωση και στην πάλη λαού και νεολαίας. Ενάντια στην πολιτική του συστήματος και των κυβερνήσεων του που επιδιώκουν να βάλουν στο γύψο τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις μαθητικές κινητοποιήσεις, τη διαδήλωση και την απεργία. Ενάντια στην πολιτική που για να υπηρετεί τα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών καλλιεργεί τον εθνικισμό, το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αυτή η πολιτική στρώνει το δρόμο στις φασιστικές δυνάμεις και κραυγές.

Είναι χρέος του κόσμου της εκπαίδευσης προς το μέλλον να παρέμβει μέσα κι έξω από την τάξη. Να υπερασπιστεί τη ζωή και τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού και της νεολαίας ενάντια στο φασισμό και το σκοταδισμό.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΝΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ

ΟΛΟΙ στην 3ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Οκτώβρη 11πμ με 2μμ και τη συγκέντρωση στις 12μμ στην πλατεία Πυθαγόρα, στο Βαθύ.

ΕΛΜΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: