Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ανάλγητη και αψυχολόγητη η συμπεριφορά του υπουργείου Παιδείας προς στους υποψήφιους στο μάθημα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής ΓΠ- Τους έδωσαν τα θέματα, τους τα πήραν και τους τα ξαναέδωσαν

Στην alfavita.gr φτάνουν συνέχεια μηνύματα διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για την προχειρότητα της διαδικασίας και την ταλαιπωρία των υποψηφίων στο μάθημα Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικής.
Δημοσιεύουμε ένα ενδεικτικό σχόλιο από τα πολλά που μας έχουν έρθει.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο , ότι δεν έχει αναφερθεί πουθενά (ούτε σε τηλεορασεις αλλά ούτε και στο ιντερνετ, με εξαίρεση κανα δυο blogs) το πρωτοφανές για πανελλήνιες εξετάσεις γεγονός να ανακληθούν θέματα μαθήματος (Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής ΓΠ), τα οποία είχαν μοιραστεί στους εξεταζομένους μαθητές.
Σαν επιτηρητής σε ένα τμήμα αυτού του μαθήματος σας ενημερώνω ότι υπήρξαν κωμικοτραγικές καταστάσεις. Οι περισσότεροι μαθητές ξεκίνησαν να γράφουν, μετά τους ζητήσαμε τα θέματα πίσω και στη συνέχεια για 45 περίπου λεπτά περιμέναμε να έρθουν τα καινούργια. Φανταστείτε σε τι κατάσταση ήταν οι μαθητές... Υπήρξαν μαθητές στα όρια της κατάρευσης... Ειναι κρίμα και άδικο και σαφώς οι ευθύνες είναι τεράστιες. Θα σας παρακαλούσα αν είναι δυνατό να υπάρξει κάποια ενημέρωση.
Με τιμή
Ένας επιτηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: