Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ : 3ωρη στάση (11-2), Πέμπτη 19-1-12

Η ανάθεση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με τον Πειραιά σε πλοίο σχεδόν 40 χρόνων και με 2 ή 3 δρομολόγια την εβδομάδα!

Η κατάργηση υπηρεσιών (ΔΟΥ, ΙΚΑ Καρλοβάσου) ζωτικής σημασίας για χιλιάδες ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα «προαναγγέλλεται» η κατάργηση-υποβάθμιση και άλλων (Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, Πανεπιστήμιο..)
Τα σημαντικά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία ενώ ταυτόχρονα μεθοδεύεται η κατάργηση της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών.

Ρημάζουν τον τόπο και τη ζωή του κόσμου στη Σάμο, όπως ρημάζουν ολόκληρη τη χώρα και τη ζωή όλου του λαού! Αυτή είναι για τα διεθνή αρπακτικά και τα ντόπια «υποκαταστήματα» τους, η διέξοδος από την κρίση. Να υποδουλώσουν τη χώρα και τη ζωή του λαού στις δικές τους απαιτήσεις .Γι αυτό, μόνο με τη μαζική μας πάλη μπορούμε να συγκρουστούμε και να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική του μεσαίωνα που καθημερινά μας επιβάλλουν. Αυτή την πάλη δεν μπορεί να την κάνει κανένας άλλος για «λογαριασμό μας». Δεν μπορούν να την υποκαταστήσουν οι «απειλές παραίτησης» των τοπικών αρχών που εξάλλου εδώ και χρόνια, και σήμερα ακόμα, υπηρετούν και εφαρμόζουν τις πολιτικές που μας εξοντώνουν.

Γι αυτό πρέπει πιο αποφασιστικά να συνεχίσουμε στο δρόμο του μαζικού αγώνα. Όπως κάναμε στον απεργιακό ξεσηκωμό του περασμένου Οκτώβρη, στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη στα λιμάνια του νησιού.

περεταίρω

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Καθημερινή, ασφαλή, φθηνή, ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού.

ΟΧΙ στον ΕΟΠΥΥ. Δωρεάν και πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους

ΟΧΙ στην κατάργηση των υπηρεσιών που λειτουργούν στο νησί

Δωρεάν και ασφαλή μεταφορά όλων των μαθητών


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ (11-2) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19-1 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11.30 π.μ. ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ

3ωρη στάση έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου  

και 4ωρη στάση (11-3) το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Σάμου την ίδια ημέρα και συγκέντρωση 11:30 στο λιμάνι της Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: