Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Σάμος: Φρικτό τέλος που έμεινε μυστικό για 4 μήνες!

Κανείς δεν περίμενε ότι αυτός ο μοναχικός και καλοσυνάτος άνθρωπος ο Α. Β., θα έφευγε με αυτό τον τρόπο και πάλι μόνος του στα 51 του μόλις χρόνια.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ανακοίνωσε σε μια μακρινή του θεία αλλά και στους συναδέλφους του στα ΚΤΕΛ Σάμου, πως θα φύγει στην Αθήνα να ξεχειμωνιάσει και θα επέστρεφε πίσω (περίπου το Πάσχα) για να πιάσει πάλι δουλειά.

Κάτι που βέβαια το έκανε κάθε χρόνο.

Εδώ και αρκετές ημέρες η διοίκηση του ΚΤΕΛ Σάμου αλλά και μερικοί γείτονες όπως και η θεία του άρχισαν να ανησυχούν, αφού δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής και οι λογαριασμοί και η αλληλογραφία του έξω από την πόρτα του σπιτιού (Πάροδος Λεαγόρα στα Ποσφυγικά) όπου έμενε δεν είχε πειραχθεί καθόλου.

Μια γειτόνισσα πήγαινε και έβαζε μια πέτρα επάνω στους λογαριασμούς για να μη τους πάρει ο αέρας και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω ακριβώς από την πόρτα βρισκόταν το λιωμένο πτώμα του άτυχου Α.!

Η θεία του αποφάσισε χθες το πρωί να πάει στο αστυνομικό τμήμα, τους ανέφερε την εξαφάνιση και έτσι το απόγευμα συνοδεία αστυνομικών πήγαν και βρέθηκαν μπροστά στο αποσυνθεμένο πτώμα, που ήδη άρχισε να βγάζει έντονη δυσοσμία στη γειτονιά. Πιθανόν ο 51χρονος Α. ακριβώς πίσω από την εξώπορτα του σπιτιού του κάτι έπαθε και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή, χωρίς να προλάβει να φύγει ποτέ από τη Σάμο!

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ήταν αυτό, αλλά προκαλεί απορίες η αναφορά συναδέλφων του, ότι εκεί γύρω στα Χριστούγεννα ο Α. ήταν χτυπημένος στο αριστερό του μάτι και το μέτωπο και σε ερώτηση που του έκαναν, τους είπε πως είχε χτυπήσει στο μπάσκετ από πέσιμο.

Ίσως αυτό το χτύπημα να ήταν μοιραίο και να μην είχε δώσει τη δέουσα προσοχή.

Η ιατροδικαστική εξέταση πάντως θα δείξει από τι ακριβώς προήλθε ο θάνατός του που όπως και να' χει ήταν τραγικός!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: