Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στις 7 Φλεβάρη απεργούν οι εκπαιδευτικοί

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  στις 6μμ στην πλατεία ΠΥΘΑΓΟΡΑ

Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ:

· Δήλωση στήριξης στους συναδέλφους μας που είναι σε διαθεσιμότητα, «έτοιμοι» να προστεθούν στα εκατομμύρια άνεργων του τόπου μας.

· Δέσμευση, ατομική του καθένα από εμάς αλλά και συνολικά του κλάδου ότι δεν θα αφήσουμε να συμβεί απόλυση εκπαιδευτικού.

· Δεν είναι μόνο ένδειξη αλληλεγγύης και ενότητας, αλλά αγώνας που μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Γιατί απολύσεις εκπαιδευτικών σημαίνει διάλυση των σταθερών εργασιακών σχέσεων μας. Σημαίνει το τέλος της μονιμότητας και απαρχή της «ωρομισθικοποίησής» μας.

· Παράλληλα η συμμετοχή μας στην απεργία αποτελεί και μια γενικευμένη και πανελλαδική έκφραση εναντίωσης του κλάδου στην (αυτο)αξιολόγηση. Η μάχη που δίνεται στους συλλόγους-στα σχολεία μας, μη αποδοχής της αυτοαξιολόγησης απαιτείται να συνολικοποιηθεί. Προκύπτει απ τα πράγματα η αναγκαιότητα να δοθεί κεντρική μάχη ανατροπής όλου του θεσμικού πλαισίου της αξιολόγησης (εξωτερική- ιεραρχική – αυτοαξιολόγηση).

· Αλλά ακόμα με τη μαζική συμμετοχή μας στην απεργία εκφράζουμε την απαίτηση και την επιδίωξη της αγωνιστικής ενότητας με όλους τους κλάδους των εργαζομένων για να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε την πολιτική ΕΕ-ΔΝΤ-κυβέρνησης.

· Μπορούμε να ξεπεράσουμε τις υποταγμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Μπορούμε να οικοδομήσουμε μαζικό παρατεταμένο απεργιακό ξεσηκωμό!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και η ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 6μμ στην πλατεία ΠΥΘΑΓΟΡΑ

ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: