Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ Δ/N ΣAMOY 2014 : ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που τη στήριξαν στις εκλογές της 8ης Μαρτίου 2014 αναδεικνύοντάς την για μια ακόμη φορά πρώτη δύναμη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου με την κατάκτηση τριών εδρών. 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στο δύσκολο δρόμο του συλλογικού μας αγώνα και της περαιτέρω ανάπτυξης ενός εκπαιδευτικού κινήματος μακριά από κομματικές, κυβερνητικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες.
Ευχαριστούμε για την αναγνώριση της συνεπούς αγωνιστικής μας στάσης και της ίσης μεταχείρισης όλων των εκπαιδευτικών πέρα από κομματικές αγκυλώσεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.   
Οι συνάδελφοι, που ομολογουμένως είχαν μια δυνατή -τόσο αριθμητικά όσο και ουσιαστικά- παρουσία στη συνέλευση, έδειξαν ότι θέλουν ένα κίνημα δυνατό που να στέκεται στο πλευρό τους και να συμμερίζεται τις ανάγκες και τις αγωνίες τους. Με τη σειρά μας ελπίζουμε ότι το κύμα της συμμετοχής θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο, μέχρι που να μπορέσει να καταπνίξει τις αδικίες και τη βαρβαρότητα που έχουν εισβάλει στις ζωές μας.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου δωρεάν σχολείου, για τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και τα εργασιακά μας δικαιώματα συνεχίζεται. Το μέλλον για τον κόσμο της μάχιμης εκπαίδευσης μπορεί να είναι νικηφόρο!
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αρζουμανίδη Άννα (2ο Σάμου)  
Δάλλη Μαρία (Δ.Σ. Χώρας)  
Κακαγιάννης Αντώνης (Δ.Σ. Πυθαγορείου)
Κωνσταντινίδης Χριστόφορος (Δ.Σ. Λέκκας)
Μπαρμπάκη Μαρία (Μ. Καρλοβασίου, Μουσικής)
Παπαδήμου Δέσποινα (Νηπιαγωγείο Χώρας)
Πόθα Μαρία (2ο Σάμου - Αγγλικών)
Τσιαμήτρου Ιφιγένεια (3ο Σάμου)
 Ψυκάκου Μαρία (Μυτιληνιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: