Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- Β΄ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ - Σάββατο, 31/5/2014, 11.00 – Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου

Την Παρασκευή, 23/5/2014, στο Δημοτικό Σχολείο του Μεσαίου Καρλοβάσου, συνεδρίασε το ΔΣ του Συλλόγου μας και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Να συνεχιστεί ο αγώνας κατά της αξιολόγησης με συμμετοχή στις στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ και εξειδικεύει για κάθε σχολείο και ομάδα ο Σύλλογός μας.

2. Να βγει κείμενο του Συλλόγου ενάντια στις σχεδιαζόμενες συγχωνεύσεις και υποβαθμίσεις σχολείων, ζήτημα που στη Σάμο αφορά άμεσα τα Δημοτικά Σχολεία Μαραθοκάμπου, Παγώδα, Κοκκαρίου και Κοντακεΐκων.

3. Να πραγματοποιηθεί, το Σάββατο, 31/5/2014, στις 11.00 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου, η τακτική Γ.Σ. του Συλλόγου μας, ενόψει της 83ης Γ.Σ. της ΔΟΕ που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα, με τα εξής θέματα:

1.      Κριτική και ψηφοφορία στα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

2.      Συζήτηση θεμάτων ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

3.      Υποβολή προτάσεων των μελών του Συλλόγου.

4.      Όσα γράφονται στην ημερήσια διάταξη (αυτοαξιολόγηση και όσα θέματα τεθούν από τους συναδέλφους)

Η συμμετοχή όλων μας στη Γ.Σ. του Συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη! Μπροστά στην επίθεση των αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του κεφαλαίου, πρέπει να απαντήσουμε με αντεπίθεση, με οργανωμένο και μαζικό αγώνα. Μας θέλουν δούλους τον 21ο αιώνα και το ίδιο και χειρότερο μέλλον σχεδιάζουν για τα παιδιά μας, για τους μαθητές μας, προκειμένου να εξασφαλίζουν τα κέρδη τους ακόμα και σε περιόδους καπιταλιστικής κρίσης.

Η συντριβή των εργασιακών μας δικαιωμάτων, των μισθών και των συντάξεων, η αξιολόγηση, οι απολύσεις, η υποβάθμιση των σχολείων μας κ.ά. πολλά αποτελούν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, το οποίο όμως έχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε και να ανατρέψουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΪΟΥ

ΣΤΙΣ 11.00 ΣΤΟ Δ.Σ. ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ

ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 83η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

clip_image002

Δείτε την Οριστική Ημερήσια Διάταξη 83ης Γ.Σ.: http://www.doe.gr/index.php?categoryid=17&p2_articleid=10732

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

    Δεν υπάρχουν σχόλια: