Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ (24-2-15)-Ενημερωτικό Δελτίο

Την Τρίτη, 24/2/15 έγινε η 1η συνεδρίαση του Δ.Σ για τη συγκρότηση του νέου προεδρείου του Συλλόγου μας.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ πρότεινε αντιπροσωπευτικό-αναλογικό προεδρείο και ως πρώτη δύναμη (με απόλυτη πλειοψηφία εδρών), διεκδίκησε τις θέσεις του προέδρου και του γραμματέα στο Δ.Σ., ενώ ταυτόχρονα πρότεινε οι δύο άλλες παρατάξεις να πάρουν τις θέσεις του αντιπροέδρου και του ταμία.

Ακολούθησε η τοποθέτηση της ΔΑΚΕ, ως δεύτερης δύναμης, η οποία πρότεινε να παραμείνει ως απλό μέλος και να μην διεκδικήσει καμία θέση στο Δ.Σ, ενώ πρότεινε το προεδρείο να σχηματιστεί αποκλειστικά από μέλη της Ανεξάρτητης Επικοινωνίας.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΠΑΜΕ πρότεινε επίσης αντιπροσωπευτικό-αναλογικό προεδρείο, με διαφορά όμως στην κατανομή των αξιωμάτων, δηλαδή η πρώτη δύναμη να πάρει τον πρόεδρο, η δεύτερη το γραμματέα και ως τρίτη δύναμη διεκδίκησε τη θέση του αντιπροέδρου.

Ως εκ τούτου, ήταν αδύνατο να γίνει συγκρότηση του προεδρείου και διακόπηκε η διαδικασία, προκειμένου οι προτάσεις να μεταφερθούν και να συζητηθούν εκ νέου στις παρατάξεις.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ θεωρεί σημαντική τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων στο Προεδρείο του Δ.Σ., γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις παρατάξεις να επανεξετάσουν τις προτάσεις τους, μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 στο Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου στις 7:00 μ.μ. με τα εξής θέματα Η/Δ:

1. ​Συγκρότηση προεδρείου

2. Αλληλεγγύη και οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους της COCA COLA

Θεσσαλονίκης

3. Διορισμοί-Μετατάξεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων ΠΕ-11/Φυσικής Αγωγής

4. Μόνιμοι διορισμοί αναπληρωτών μετά την απόφαση του ΣΤΕ

5. Διαμαρτυρία των εμπορικών καταστημάτων της Σάμου για τις 2 Μαρτίου 2015 

6. Αξιολόγηση – αμοιβές αξιολογητών

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Δ.Σ. είναι ανοιχτά για όλα τα μέλη του Συλλόγου, είτε επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση είτε να εισηγηθούν θέματα προς συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: