Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Άλλη μία παρουσία του προέδρου Συλλόγου Δ/Ν Σάμου σε συνάντηση Φορέων για το προσφυγικό στις 8-4-19 που κρατήθηκε μυστική από τα μέλη του Δ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τη Δευτέρα 8-4-19 πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση, συνάντηση του συντονιστικού των γονέων με φορείς της Σάμου. Στη συνάντηση αυτή προσκλήθηκε και ο Σύλλογος δασκάλων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την πρόσκληση αυτή. Πάγια τακτική του προέδρου είναι να κρατεί μυστικές τις επισκέψεις του, όπως έγινε στο Δ.Σ. Βαθέος, στις συνελεύσεις των γονέων για το προσφυγικό και μάλιστα όταν ρωτήθηκε απάντησε ότι παρευρέθηκε, ως πρόσωπο, κάτι που και ο ίδιος ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (ΔΟΕ) του απάντησε ότι δεν μπορεί να αποποιείται τη θεσμική του ιδιότητα. Παρόλα αυτά όμως συνεχίζει την ίδια τακτική του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΣ.

Στη συνάντηση μοιράστηκε συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο από το συντονιστικό των Συλλόγων γονέων με τρία (3) ερωτήματα για τον ίδιο. Επειδή οι συνάδελφοι δεν παρευρέθηκαν στη συνάντηση, άλλα ούτε και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων θα θέλαμε να ενημερώσει τους συναδέλφους μας και το ΔΣ τι απάντησε στα τρία ερωτήματα που τέθηκαν από το συντονιστικό των Συλλόγων γονέων.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: