Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Αυτοί κύριε Χρυσοχοΐδη, ποιοι ακριβώς είναι;...

Τις γνωστές μεθόδους ασφαλιτών που παρεισφρέουν σε διαδηλώσεις με πολιτικά ρούχα έχει καταγράψει βίντεο απ' τα χθεσινά επεισόδια έξω από τη Βουλή, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί του νομοσχεδίου κατά των διαδηλώσεων.

Στο σχετικό βίντεο διακρίνεται αρχικά ένας άνδρας, χωρίς μπλούζα και κρατώντας ρόπαλο να κατευθύνεται προς το πλαϊνό προαύλιο της Βουλής, δίπλα στην είσοδο της λεωφ. Αμαλίας, συνοδεία αστυνομικών.

Στη συνέχεια οι άνδρες των ΜΑΤ φυγαδεύουν άλλον ένα άνδρα με πολιτικά προς το πλαϊνό προαύλιο, όπου είναι μαζεμένες οι αστυνομικές δυνάμεις.

Κατά τ' άλλα ο υπουργός από το βήμα της Βουλής το μόνο που είδε ήταν «τραμπούκοι-δολοφόνοι» μεταξύ των διαδηλωτών, αλλά όχι και το όργιο αστυνομικής καταστολής.

Σημειώνεται ότι βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα thepressproject καταγράφει ξεκάθαρα τη στιγμή που μία διμοιρία αστυνομικών με μηχανάκια πέφτει πάνω σε μπλοκ διαδηλωτών στην οδό Ρήγα Φεραίου στα Προπύλαια.

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατήγγειλε την παρουσία μέσα στον περίβολο της Βουλής αστυνομικού ντυμένου με πολιτικά, που φαίνεται να κρατά ασύρματο στο ένα του χέρι.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: