Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Σάμος: Δόθηκαν σε δρόμο τα ονόματα των μαθητών που έχασαν τη ζωή τους από τον σεισμό

samos seismosΟδός «Μαθητών Άρη & Κλαίρης» - Το όνομα των 2 μαθητών πήρε ο δρόμος που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό ακριβώς ένα χρόνο πριν

Ένα χρόνο μετά τον φονικό σεισμό το νησί τιμά τη μνήμη των μαθητών που έχασαν τη ζωή τους από το σεισμό, δίνοντας τα ονόματά τους σε δρόμο του νησιού.

Τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν τους καταπλάκωσε ετοιμόρροπο κτήριο σε έναν στενό δρόμο, μετά τον ισχυρό σεισμό στο νησί. Έναν χρόνο μετά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, με την παρουσία των συμμαθητών τους, των δασκάλων τους, των γονιών τους και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε τρισάγιο από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους ο Άρης και η Κλαίρη.

Στο νησί παρουσία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την επίλυση πολλών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τις καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας. Την ίδια ώρα στο Καρλόβασι οι κάτοικοι πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις λόγω των καθυστερήσεων ενώ ο εμπορικός σύλλογος συμμετείχε με κλείσιμο για δύο ώρες των καταστημάτων τους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: