Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής με οδηγίες ΥΠΑΙΘ προτεραιοποιεί κενά για τις ειδικότητες! Αποκλείει σχολεία !

Εκπαιδευτικοί: Αυτά είναι τα κενά στη Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας | AlfavitaΝα δοθούν τώρα όλα τα κενά-όλα τα σχολεία για όλες τις ειδικότητες στον ΟΠΣΥΔ

Ενημερωθήκαμε, νωρίς το πρωί από συναδέλφους ότι στο σύστημα ΟΠΣΥΔ για τη συμπλήρωση κενών προτίμησης έχουν εξαφανιστεί ολόκληρες περιοχές και σχολεία για τις ειδικότητες θετρολόγων και εικαστικών και πιθανά άλλων ειδικοτήτων που δεν έχουμε ακόμη επιβεβαιώσει!

Δεν έφτασε φαίνεται ο αποκλεισμός των Θεατρολόγων από τους διορισμούς και οι μειωμένοι διορισμοί των υπόλοιπων ειδικοτήτων τώρα οι συναδέλφισσες/οι με πολλά χρόνια υπηρεσίας τιμωρούνται και με αποκλεισμούς από ολόκληρες περιοχές και σχολεία.

Ζητάμε άμεσα να επικαιροποιηθούν όλα τα κενά από τις Δ/νσεις και κατόπιν από τον ΟΠΣΥΔ και να δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν σχολεία προτίμησής τους στα οποία εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Απαιτούμε να δοθούν στη διάθεση των αναπληρωτών το σύνολο των κενών και όχι κενά αντίστοιχα των προσλήψεων ώστε να επιλέξουν επί όλων των κενών .

Να καλυφθούν όλα τα κενά!

Καμία προτεραιοποίηση από τη Δ/νση Αν. Αττικής

Συμπληρωματικές προσλήψεις για κάλυψη όλων των κενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: