Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΛΜΕ Σάμου: Απόφαση γενικής συνέλευσης

ΕΛΜΕ Σάμου - Home | FacebookΤην Τετάρτη 21/9/2022 πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ, η οποία είχε απαρτία.

· Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την άμεση κήρυξη απεργίας – αποχής από την ΕΛΜΕ Σάμου για συντονιστές μέντορες και εκπαιδευτικούς ομίλους. Υπενθυμίζουμε ότι παραμένει σε ισχύ η απεργία - αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, που είχε προκηρυχθεί από πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει κάλυψη σε κάθε συνάδελφο που δεν θα δεχθεί να συμμετέχει είτε στην αξιολόγηση του σχολείου του είτε σε εκπαιδευτικούς ομίλους, συντονιστές και μέντορες.

· Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 29/9/2022 (11.00-14.00), συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Σάμου στις 12.00, πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙΔΕ Σάμου για τις μετακινήσεις συναδέλφων από σχολείο σε σχολείο και τη συγχώνευση τμημάτων. Θα γίνει προσπάθεια η κινητοποίηση αυτή να γίνει από κοινού με τους συναδέλφους της Α’ βάθμιας και γονείς.

· Ζητάμε από την ΟΛΜΕ να συγκαλέσει συνελεύσεις των ΕΛΜΕ και συνέλευση προέδρων για την οργάνωση του αγώνα μας ενάντια στην αξιολόγηση, για την οικονομική μας αναβάθμιση και την κατάργηση της τράπεζας θεμάτων και της ΕΒΕ.

· Απευθυνόμαστε σε όλες τις ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ για οριζόντιο συντονισμό και οργάνωση για ανατροπή του νομικού πλαισίου της αξιολόγησης, την κήρυξη απεργίας – αποχής, την οικονομική μας αναβάθμιση και την κατάργηση της ΕΒΕ και της τράπεζας θεμάτων.

· Τέλος αποφασίστηκε νέα έκτακτη γενική συνέλευση για την Τετάρτη 5/10/2022 στη Σάμο.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: