Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Σύλλογος Δ/Ν Σάμου: Για την «ευγενική υπενθύμιση» του Συμβούλου

«Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση»

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ενημερώθηκε για το γεγονός ότι ο σύμβουλος ΠΕ70 της Σάμου έστειλε νέο mail με το οποίο ενισχύει τις πιέσεις στις σχολικές μονάδες που έχουν αποφασιστεί και αναρτηθεί τα ενιαία κείμενα της ΔΟΕ για «εκ νέου υποβολή Συλλογικού Προγραμματισμού», να ανεβάσουν κανονική αξιολόγηση δηλαδή.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

δεν πτοούμαστε. Είμαστε καλυμμένοι/ες από τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων. Άλλωστε η συγκεκριμένη «ευγενική υπενθύμιση» δεν είναι κάτι καινούριο, είναι απλή αναπαραγωγή των εκβιασμών που κάνει το υπουργείο.

Άρα:

· Τα σχολεία που υλοποιούν την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου μας για απεργία-αποχή συνεχίζουν την απεργία – αποχή.

· Τα σχολεία που έχουν ανεβάσει τα ενιαία κείμενα της ΔΟΕ δεν αλλάζουν ούτε κόμμα.

Καλούμε ιδιαίτερα τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να σεβαστούν τις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων και να μην παρανομήσουν, είναι καλυμμένοι/ες από τις συλλογικές αποφάσεις.

Οι σχετικές πρόσφατες αποφάσεις του ΔΣ της Ομοσπονδίας, καθώς και η σημερινή (15/12), έχουν ήδη αποσταλεί.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση. Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολικών μονάδων του Συλλόγου, άνω του 90% με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τάσσονται ενάντια στην αξιολόγηση. Δεν κάνουμε πίσω, δυναμώνουμε τον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: