Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΑΔΕΔΥ: Σχετικά με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την παράταση λειτουργίας του ωραρίου αύριο 31/12/2009 των Δημοσίων Υπηρεσιών



Με μία ειρωνική ανακοίνωση υποδέχτηκε η ΑΔΕΔΥ την εγκύκλιο του υπουργού Εσωτερικών, με την οποία ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου ως κανονική εργάσιμη ημέρα και όχι ημιαργία, όπως συνηθιζόταν. Σύμφωνα με αυτή:

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εύχεται στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, τους άνεργους και τους συνταξιούχους ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, προσωπική, οικογενειακή υγεία και ευτυχία το 2010.

Επειδή οι μέρες δεν επιτρέπουν κρίσεις και σχόλια, την ώρα που οι πολίτες θέλουν με ηρεμία να χαρούν τις μέρες των εορτών, που είναι στην παράδοση του λαού μας, η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ είναι καταφανέστατο ότι εξυπηρετεί άλλους λόγους και άλλη σκοπιμότητα.

Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη και οι πολίτες έχουν την ίδια αίσθηση. Άν όμως η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ έχει την εκτίμηση ότι υφίσταται έκτακτη ανάγκη, τότε, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καλεί τους Δημοσίους Υπαλλήλους να προσέλθουν στην εργασία τους και την Πρωτοχρονιά !!!

http://www.adedy.gr/adedy/site/home/ws/primary+menu/deltia/2009/desember/dtad30122009-1.csp

Δεν υπάρχουν σχόλια: