Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 8ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

                                                                                  
Την Τρίτη, 8/12/09, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα:
1. την τροποποίηση διάθεσης εκπαιδευτικού ΠΕ-11
2. την ανάκληση απόσπασης νηπιαγωγού
3. την παράταση δίμηνων αποσπάσεων
4. τον ορισμό προϊσταμένων στο 1/θέσιο Δ.Σ. Καστανιών Ικαρίας και στο 1/θέσιο νηπιαγωγείο Χρυσομηλιάς Φούρνων 5. την αναγνώριση συνάφειας Διδακτορικού Διπλώματος
6. την έγκριση άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή (ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ).


Στο 2ο θέμα, η νηπιαγωγός που είχε τοποθετηθεί στο νηπιαγωγείο Βουρλιωτών, επειδή δε λειτούργησε το νηπιαγωγείο κατά την σχολική χρονιά 2009-10, έκανε αίτηση απόσπασης στο νηπιαγωγείο Πυθαγορείου. Δεν τις υπολόγισαν όμως τα μόρια του νηπιαγωγείου Βουρλιωτών. Η νηπιαγωγός έκανε ένσταση, επειδή η απόσπασή της έγινε χωρίς τη θέλησή της. Έτσι το ΠΥΣΠΕ υπολόγισε ομόφωνα τα μόρια του νηπιαγωγείου Βουρλιωτών.

Ως 3o θέμα ήταν η παράταση των δίμηνων αποσπάσεων. Διαφώνησα με την παράταση των δίμηνων αποσπάσεων, επειδή οι αποσπάσεις αυτές γίνονται μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις, σύμφωνα με το ν. 1566/85. Για την ιστορία παρατάθηκαν οι δίμηνες αποσπάσεις 24 εκπαιδευτικών (16 ΠΕ-70, 5 ΠΕ-60, 1 ΠΕ-71, 1 ΠΕ-06, 1 ΠΕ-16).

Στο 4ο θέμα ορίστηκαν οι προϊστάμενοι στο 1/θέσιο Δ.Σ. Καστανιών Ικαρίας και στο 1/θέσιο νηπιαγωγείο Χρυσομηλιάς Φούρνων.

Ως 5o θέμα ήταν η αναγνώριση συνάφειας Διδακτορικού Διπλώματος εκπαιδευτικού ΠΕ-16.

Στο 6ο θέμα ήταν η αίτηση εκπαιδευτικού ΠΕ-11 που ζήτησε έγκριση άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, για να απασχοληθεί σε αθλητική ομάδα. Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: