Δείτε τις προτάσεις για τη μοριοδότηση των αποσπάσεων που συζητήθηκαν στην επιτροπή που επεξεργάζεται το ζήτημα των μεταθέσεων - αποσπάσεων, και η ΔΟΕ ζητά τις θέσεις του κάθε Συλλόγου μέχρι τις 15 Φλεβάρη 2011.
1 σχόλιο:
Ανώνυμος
είπε...
Αγαπητοί συνάδελφοι Με αγωνία όλοι περιμέναμε την τελική πρόταση της επιτροπής για τον εξορθολογισμό των αποσπάσεων. Για τη δίκαιη μεταχείριση όλων των συναδέλφων. Και ιδού ...το αποτέλεσμα. Μοριοδοτείται αυτός που έχει συνυπηρέτηση με σύζυγο εκπαιδευτικό!!. Δηλαδή όσων οι σύζυγοι είναι δημ. υπάλληλοι, αγρότες, επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, δεν έχουν δικαίωμα στη μοριοδότηση. Από πότε "ποινικοποιείται" και στοχοποιείται ο γάμος και η οικογένεια όταν και οι δύο σύζυγοι δεν είναι εκπαιδευτικοί; Δεν υπάρχει οικογένεια σε ένα σπίτι αν ο ένας γονιός δεν είναι εκπαιδευτικός; Δεν υπάρχουν παιδιά σ' αυτό το σπίτι; Αυτή η οικογένεια δεν έχει ανάγκη και τους δύο γονείς; Όταν τα τείχη της μισαλλοδοξίας έχουν πέσει προ πολλού, δεν μπορεί κύριοι, εμείς να δημιουργούμε καινούργια. Όταν μιλάμε για κατάργηση των κλειστών επαγγελμάτων, δεν μπορεί εμείς να δημιουργούμε "κλειστά γκέτο". Πρέπει να "τιμωρηθούμε" επειδή δεν παντρευτήκαμε εκπαιδευτικό;. Μήπως αυτό λέγεται ρατσισμός; Η συνυπηρέτηση πρέπει να αγγίζει ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους το ίδιο και για ένα λόγο παραπάνω ότι κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μετακινηθούν. Η διαμαρτυρία είναι έντονη. Πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα διορθωθεί η παράγραφος πριν χωρίσει τους συναδέλφους σε ημεδαπούς και αλλοδαπούς! Ευχαριστώ.
1 σχόλιο:
Αγαπητοί συνάδελφοι
Με αγωνία όλοι περιμέναμε την τελική πρόταση της επιτροπής για τον εξορθολογισμό των αποσπάσεων. Για τη δίκαιη μεταχείριση όλων των συναδέλφων. Και ιδού ...το αποτέλεσμα. Μοριοδοτείται αυτός που έχει συνυπηρέτηση με σύζυγο εκπαιδευτικό!!. Δηλαδή όσων οι σύζυγοι είναι δημ. υπάλληλοι, αγρότες, επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, δεν έχουν δικαίωμα στη μοριοδότηση. Από πότε "ποινικοποιείται" και στοχοποιείται ο γάμος και η οικογένεια όταν και οι δύο σύζυγοι δεν είναι εκπαιδευτικοί; Δεν υπάρχει οικογένεια σε ένα σπίτι αν ο ένας γονιός δεν είναι εκπαιδευτικός; Δεν υπάρχουν παιδιά σ' αυτό το σπίτι; Αυτή η οικογένεια δεν έχει ανάγκη και τους δύο γονείς; Όταν τα τείχη της μισαλλοδοξίας έχουν πέσει προ πολλού, δεν μπορεί κύριοι, εμείς να δημιουργούμε καινούργια. Όταν μιλάμε για κατάργηση των κλειστών επαγγελμάτων, δεν μπορεί εμείς να δημιουργούμε "κλειστά γκέτο". Πρέπει να "τιμωρηθούμε" επειδή δεν παντρευτήκαμε εκπαιδευτικό;. Μήπως αυτό λέγεται ρατσισμός; Η συνυπηρέτηση πρέπει να αγγίζει ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους το ίδιο και για ένα λόγο παραπάνω ότι κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μετακινηθούν. Η διαμαρτυρία είναι έντονη. Πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα διορθωθεί η παράγραφος πριν χωρίσει τους συναδέλφους σε ημεδαπούς και αλλοδαπούς!
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση σχολίου