Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Συνεδριάσεις, 25-26 Ιανουαρίου 2012, ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

 Την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. κύρωση πινάκων με τα μόρια μετάθεσης ή τοποθέτησης των εκπ/κών εντός ΠΥΣΠΕ 2. τοποθέτηση αναπληρώτριας (ΑΜΩ) ΤΕ-16 Μουσικής 3. τροποποίηση διαθέσεων εκπ/κών ΠΕ-11 Φυσικής Αγωγής 4. διάθεση εκπ/κού για παράλληλη στήριξη (ΕΚΤΑΚΤΟ) 5. τοποθέτηση πρώην σχολικού συμβούλου (ΕΚΤΑΚΤΟ)

è   Στο πρώτο θέμα έγινε η κύρωση των πινάκων με τα μόρια των εκπαιδευτικών που ζητούσαν μετάθεση ή τοποθέτηση εντός ΠΥΣΠΕ. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δουν το πίνακα με τα μόριά τους εδώ.  Δικαίωμα ένστασης επί των μορίων του πίνακα έχουν οι εκπαιδευτικοί έως 10/2. Οι ενστάσεις θα εξετασθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ. 

è Στο δεύτερο θέμα  τοποθετήθηκε η αναπληρώτρια (ΑΜΩ), ΤΕ-16 Μουσικής, Ξενάκη Μαρία, στο Δ.Σ. Φούρνων για 10 ώρες. 

è Στο τρίτο θέμα έγινε πολύ συζήτηση για την τροποποίηση των διαθέσεων ΠΕ-11 Γυμναστών. Η πλειοψηφία του ΠΥΣΠΕ ήθελε να μετακινήσει τους Γυμναστές από το Καρλόβασι στο Βαθύ για να καλύψουν τα κενά στο 1ο, 2ο και 3ο Δ.Σ. Σάμου. Διαφώνησα με τη θέση αυτή και ζήτησα να καλυφθούν τα κενά από συναδέλφους από τη Σάμο. Δεν είναι δυνατόν να μετακινούνται οι εκπαιδευτικοί από το Καρλόβασι στο Βαθύ και αντίστροφα. Τελικά αποφασίστηκε να συνεχισθεί την επομένη (26/1) η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ με το συγκεκριμένο θέμα. 

Την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 συνεχίστηκε η συνεδρίαση. Η θέση μου ήταν να καλυφθούν τα κενά από τους γυμναστές στη Σάμο και η συνάδελφος από το Καρλόβασι να διατεθεί όσο το δυνατόν λιγότερες ημέρες στο Βαθύ σε συνδυασμό με τις (4) ώρες  στο Δ.Σ. Αγίου Κων/νου. Τελικά αποφασίστηκε από την πλειοψηφία του ΠΥΣΠΕ να διατεθεί η Ιακωβίδου Αναστασία (8) ώρες στο 2ο Σάμου, (6) ώρες στο Δ.Σ. Μυτιληνιών και (4) ώρες στο 1ο Σάμου, η Τράντα Βασιλεία (8) ώρες στο 3ο Σάμου, (6) ώρες στο Δ.Σ. Χώρας και (2) ώρες στο Δ.Σ. Πυθαγορείου, η Μάλλου Αναστασία (14) ώρες στο 1ο Σάμου και (4) ώρες στο Δ.Σ. Αγίου Κων/νου και ο Χιώτης Δημήτρης (4) ώρες στο Δ.Σ. Υδρούσας.

è      Ως τέταρτο θέμα  ήταν η διάθεση εκπαιδευτικού για παράλληλη στήριξη στο 1ο Δ.Σ. Σάμου. Αποφασίστηκε να διατεθεί η εκπ/κός η οποία επιστρέφει (28/2) από άδεια ανατροφής στο συγκεκριμένο σχολείο.

è    Στο Πέμπτο θέμα  ήταν η τοποθέτηση του πρώην σχολικού συμβούλου, Ψαραδέλλη Ευστράτιου, σε κενή θέση σχολικής μονάδας. Επειδή δεν υπήρχε κενή θέση, παραμένει στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ.

Πάντα στη διάθεσή σας
Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: