Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Α΄ Τακτική Γενική Συνέλευση Δ/Ν Σάμου–Συνδρομή Συλλόγου 2012-13

Σας ενημερώνουμε ότι η Α΄ Τακτική Γενική Συνέλευση του Δεκεμβρίου και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών στο Δ.Σ του Συλλόγου θα γίνουν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου. Υποβολή των υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνεται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2012 είτε με fax στα τηλέφωνα 22730 61231 και 22730 27378 (έως τις 12 το μεσημέρι) είτε στη συνεδρίαση του ΔΣ την ίδια μέρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου στις 18.00. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να προτείνουν θέματα στην Ημερήσια Διάταξη της Γ.Σ. μπορούν να τα στείλουν με fax στα παραπάνω τηλέφωνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου.

Η ετήσια συνδρομή (35 ευρώ) των μελών του Συλλόγου θα κρατηθεί, όπως σας έχουμε ενημερώσει, από το δώρο των Χριστουγέννων, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Το ποσό που πρέπει να αποδοθεί στη ΔΟΕ (27€) δεν μπορεί να μειωθεί, αν δεν παρθεί απόφαση στη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΔΟΕ, που γίνεται κάθε Ιούνιο. Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση της Γ.Σ. του δικού μας Συλλόγου τον Ιούνιο του 2011 ήταν η μείωση της συνδρομής στα 20 ευρώ και συνεχίζουμε να απαιτούμε από τη ΔΟΕ τη μείωσή της.

Ωστόσο, η απόδοση της συνδρομής στη ΔΟΕ χρειάζεται για να μπορεί να αναγνωρίζεται ο Σύλλογος ως μέλος της και να μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες του κλάδου (κινητοποιήσεις, απεργίες, Ολομέλειες Προέδρων, Γ.Σ. της ΔΟΕ, συνδικαλιστική κάλυψη, στήριξη μελών κ.ά.). Θα ήταν μοιραίο, την ώρα που οι κατακτήσεις χρόνων του κινήματος εκμηδενίζονται, να αποδυναμώσουμε με αυτό τον τρόπο οι ίδιοι το σωματείο μας...

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι οι συνάδελφοι που θα επιλέξουν να μην είναι μέλη του σωματείου χάνουν το δικαίωμα στην Απεργία και στη Στάση Εργασίας, το δικαίωμα της συλλογικής διεκδίκησης των αιτημάτων τους, το δικαίωμα της εκλογής και της ψήφου σε συνδικαλιστικά όργανα, και μάλιστα σε μια εποχή που προσπαθούν να επιβάλουν την αξιολόγηση–χειραγώγηση, τις υποχρεωτικές μεταθέσεις και τις απολύσεις των εκπ/κών.

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από το Σύλλογο για να προασπίσουμε όλοι μαζί τα εργασιακά μας δικαιώματα και το Δημόσιο Σχολείο.

Αν, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν συνάδελφοι που επιθυμούν να αποχωρήσουν από το Σύλλογο μπορούν να το δηλώσουν με αίτησή τους στο Δ.Σ του Συλλόγου (άρθρο 7 του Καταστατικού) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012. Ακόμη και αν έχει κρατηθεί η συνδρομή τους από το Δ.Σ του Συλλόγου, θα τους επιστραφεί στο ακέραιο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κακαγιάννης Αντώνης

clip_image003

Η Γραμματέας

Εμμανουηλίδου Αλεξία

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με τουσ αναπληρωτες τι γινεται?
πληρωνουν και αυτοι?

Κακαγιάννης Αντώνης είπε...

Η συνδρομή είναι η ίδια και στους αναπληρωτές. Τελικά δεν κρατήθηκε από το δώρο των Χριστουγέννων. Θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση μετά το Δ.Σ. που θα γίνει στις 10/12.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστουμε για την ενημερωση κ. κακαγιαννη