Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ (8/11/2012)

Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 στο Δ. Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου  στις  6μμ.

Την Πέμπτη 08/11/2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1.Καθορισμός ημερομηνίας για την 1η Τακτική Γενική Συνέλευση: Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου 2012 στο Καρλόβασι.

2. Ετήσια συνδρομή μελών συλλόγου: Η ετήσια συνδρομή των μελών το Συλλόγου θα κρατηθεί από το δώρο Χριστουγέννων . Το ποσό της συνδρομής για κάθε μέλος είναι 35 ευρώ (28 για τη ΔΟΕ και 7 για το Σύλλογο).

3. Παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. στις Διευθύνσεις Α/θμιας – Β/θμιας Εκπ/σης: Θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης για τις συγχωνεύσεις των Δημοτικών Σχολείων - ελλείψεις εκπ/κών ειδικής αγωγής και ειδικοτήτων (Α/θμια) και τη διάθεση Εκπ/κών Ειδικοτήτων (Β/θμια)

4. Πραγματοποίηση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης: Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 στο Δημοτικό Σχολείο του Μεσαίου Καρλοβάσου ώρα 6μμ.,για να συζητήσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στην παιδεία (υποχρεωτικές μεταθέσεις-αξιολόγηση-μείωση αναπληρωτών κ.α)

5. Καταγγελία για ομιλία φασιστικού περιεχομένου: Θα εκδοθεί κείμενο- καταγγελία για ομιλία φασιστικού περιεχομένου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που εκφωνήθηκε από εκπαιδευτικό της ΕΛΜΕ σε Ιερό Ναό του Μαραθοκάμπου

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Κακαγιάννης Αντώνης

clip_image002[1] Η Γραμματέας


Εμμανουηλίδου Αλεξία


Δεν υπάρχουν σχόλια: