Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” Σάμου & Ικαρίας για τις εκλογές των αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ 12Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που στήριξαν μαζικά το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας Σάμου & Ικαρίας και την ανέδειξαν πρώτη δύναμη στις εκλογές της 5ης Νοέμβρη 2012 για τα υπηρεσιακά συμβούλια.

Η μεγάλη πτώση ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ στο ΚΥΣΠΕ και η μαζική απώλεια των αιρετών τους σ’ όλη την Ελλάδα δηλώνει την απαγκίστρωση του εκπαιδευτικού κινήματος από τη μάστιγα του κομματικού κυβερνητικού συνδικαλισμού και ταυτόχρονα αποτελεί έκφραση οργής και αγανάκτησης των εκπαιδευτικών απέναντι στη γενικότερη κοινωνική λεηλασία αλλά και τη νέα επίθεση της συγκυβέρνηση–Ε.Ε.–Δ.Ν.Τ. ενάντια στους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.

Η εκλογή μας, ιδιαίτερα την εποχή των μνημονίων, όπου τα ΠΥΣΠΕ αναλαμβάνουν τη «βρώμικη δουλειά» για να στηθεί το αυταρχικό σχολείο, να επιβληθεί η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, να παραβιαστούν εργασιακά δικαιώματα, να ισχύσει η υποχρεωτική μετάθεση, να προωθηθούν συμπτύξεις–συγχωνεύσεις τμημάτων για τις «ανάγκες» της υπηρεσίας και η ουσιαστική κατάργηση της οργανικότητας, είναι άμμος στα γρανάζια της κυβέρνησης και του κρατικού συνδικαλισμού.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε για άλλη μια φορά ότι θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε τη μάχη μαζί με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την Ελλάδα στην πλήρη οικονομική κατάρρευση και ξεθεμελιώνει ολόκληρο τον κοινωνικό της ιστό.

Δείτε και τα αποτελέσματα στο ΚΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: