Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

3η συνεδρίαση και αποφάσεις Δ.Σ Συλλόγου Δ/Ν Σάμου

logo 13Την  Πέμπτη, 7/02/2013, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Σάμου κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Να στηρίξει το ψήφισμα διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» με θέματα: α) να περάσουν στο δημόσιο ο χώρος που στεγάζονται τα σχολεία της Καισαριανής και β) να στηριχτεί ο Βαγγέλης Πλυτάς, πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής, που διώκεται για περιστατικό που αφορά τα παραπάνω σχολεία.

2. Να ενισχύσει οικονομικά: α) την οικογένεια μαθητή που φοιτά σε Δημοτικό Σχολείο του νομού Καβάλας και χρήζει επείγουσας εγχείρισης στο κεφάλι, λόγω όγκου και β) την οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου από το Σύλλογο του Αιγάλεω, Σπύρου Πρίμπα, καταθέτοντας σε ειδικό λογαριασμό 100 ευρώ για κάθε οικογένεια. Επίσης καλούμε όσους συναδέλφους και συλλόγους διδασκόντων επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά τις δύο προηγούμενες οικογένειες καταθέτοντας χρήματα στους αντίστοιχους λογαριασμούς: α) Κατερίνα Νούση (Γενική Τράπεζα, 9800630940-2) και β) Μαυρίδου Χρυσούλα, σύζυγος Σπύρου Πρίμπα (Αγροτική Τράπεζα, 049 01 003647 87 απλός)

3. Να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στο Διευθυντή Εκπαίδευσης για το θέμα των αδειών και ειδικά για την απόφασή του να αρνηθεί εκπαιδευτική άδεια σε συναδέλφισσα που επιλέχτηκε σε σεμινάριο Διοίκησης Σχολικών Μονάδων.

4. Να οργανώσει εκδήλωση-κοπή πίτας στην οποία να τιμηθούν οι συνάδελφοι- συνταξιούχοι του 2012, όπως επίσης συνάδελφοι και ομάδες με ιδιαίτερο έργο στον κοινωνικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό τομέα. Συγκεκριμένα η Έλενα Χουσνή, για το 1ο Βραβείο που κέρδισε σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, η Θεατρική Ομάδα Σάμου για την πολύχρονη καλλιτεχνική προσφορά της και η «Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» για τη σπουδαία κοινωνική της δράση.

Για τον ακριβή τόπο και χρόνο της εκδήλωσης θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς σε επόμενη ανακοίνωσή μας. 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

clip_image002

Η Πρόεδρος

Δάλλη Μαρία

Η Γραμματέας

Εμμανουηλίδου Αλεξία

Δεν υπάρχουν σχόλια: